| oanaonitza26 a întrebat:

Am sa va zic o poveste adevarata care mi s-a intamplat vara trecuta:
eram la bunici si vb de mult timp cu un baiat care dadea semne ca ma place. intr.o zi cand eram cu verisoara mea primesc un mesaj de la el(noi obisnuiam sa vb mai mult prin sms dar si la telefon)care suna cam asa: eu te plac de foarte mult timp, de cand te.am vzt prima data si vreau sa te intreb daca vrei sa fi cu mine? eu am rasp ca as vrea nu pre il placeam. asta s-a intamplat in iunie. pana prin august a fost o relatie aproape perfecta si recunosc ca si eu l.am iubit dar imi plc mult mai mult de un baiat cu 2 ani mai mare pe care o sa.l numesc D. intr.o noapte pe la ora 4 noapte m vb cu el si i.am zis ca ar fi mai bine sa ne despartim ptc mie imi plc de altcineva si nu vreau sa.l fac sa sufere si mai mult... el a zis ca nu poate trai fara mine si ca daca nu o sa mai fim impreuna el isi taie venele. eu indragostita de D i.am zis ceva bla bla blauri ca sa nu faca asta si ca nu mai merge intre noi. ziua urmatoare aflu de la sora lui ca el a plans toata noaptea si ca si.a taiat venele la mana stanga dar acum e la spital si e totul relativ ok. eu am izbucnit in plans si am fost sa.l vad la spital. mi.am cerut scuze dar el a zis sa plec ca.i fac mai mult rau si ca orice va fi el ma va iubi mereu... am plecat dar m.am simtit foarte vinovata. cam atat s-a intamplat atunci. este reala. ce credeti despre asta? ar trebui sa ma intorc la acel baiat?

9 răspunsuri:
| paranteză a răspuns:

E nebun,băiatul ăsta are probleme cu creierul, îî lipseşte un şurub, cum pana mea să-ţi tai venele pentru o fată, cât ar fi ea de frumoasă, sănătatea ta e pe primul loc.Tu îţi doreşti să stai lângă unul de ăsta? Nu îţi dai seama că te ţine "în lesă"? Dacă îţi va spune într-o zi" dacă nu te culci cu mine te tai"? wtf.

| Azµre a răspuns:

Nu, e un bonav psihic are o problemă... nu gândește cum trebuie...
Spune-mi ce vârste aveți!

| Exilee a răspuns:

Ce face iubirea dintre cei fara experienta. Nici nu stii prin cate-am trecut eu, iar el vrea sa-si puna capat zilelor numai pentru 1 amarat de ''obstacol''? Sincer sa fiu, ar trebui ca tu sa-ti vezi de viata ta, sa lasi de-oparte dragoste caci pana la urma viata nu inseamna sa-ti gasesti numai jumatatea, inseamna mult mai mult.
Dar, revenind la subiect, alege-l pe cel pe care il doreste sufletul si inima ta.

| NuMaContrazice a răspuns:

Nu trebuie sa te intorci la el, este viata ta, nu a lui, trebuie sa faci ceea ce simti, iar el nu te iubeste, este obsedat de tine, incearca sa te indepartezi cat mai mult de el.

| WildDream a răspuns:

Daca a facut asa ceva e clar ca are ceva la cap saracu. Mai bine il lasi in pace (ti-a zis si el asta) ca asa ii faci si lui rau(ca poate mai face vreo traznaie din asta) si tie(ca stai langa cineva la care nu tii si care are si probleme psihice).

| oanaonitza26 explică (pentru WildDream):

Faza e ca el mi-a spus ca va face chestia asta pentru mine dar nu l.am crezut

| ZambesteRoxyTeIubeste a răspuns:

Buna draga mea, eu sunt de parere ca ar fi bine sa rupi orice legatura cu el. Te-ai gandit vreodata ce ar face daca tu ramai cu el si el pune si mai multe sentimente iar tu tot nu incepi sa simti nimic pentru el, ce va face atunci? Se va arunca in fata masinii, in fata trenului.ce va incerca sa faca mai tarziu? Dragoste cu forta nu se poate, iar tu nu trebuie sa sacrifici sentimentele care le ai pentru "D" doar pentru ca celalalt tip e prea obsedat de tine ca altfel nu pot sa-i spun. Ai grija de decizia pe care vrei s-o iei daca te vei impaca cu el s-ar putea sa-i faci mai mult rau. Iti urez multa, multa bafta, te pup :* pa, pa

| razvanme87 a răspuns:

Daaa acel baiat tine foarte mult la tine pentru ca si-a taiat venele din cauza ta deci el te iubeste f mult

| alexandrutza1 a răspuns:

Eu spun ca e mai bine cu el ca tine la tine mult.