| anonim_8127 a întrebat:

Am sanii foarte mici, ce sa fac sa creasca? Dati-mi niste metode, fara operatii, va rog!

Răspuns Câştigător
Antonia_4818
| Antonia_4818 a răspuns:

Pilulele contraceptive maresc sanii!
Mergi la un cabinet de planning familial pentru a ti le recomanda pe cele potrivite nevoilor tale!

112 răspunsuri:
| ancasobo a răspuns:

Tinctura de marar e naturala si am auzit multe persoane spunand ca le-a fost de mare ajutor! Incearc-o! Nu o sa-ti faca rau!

Anna
| Anna a răspuns:

Ce varsta ai? O sa-ti creasca, stai linistita. daca nu, atunci cand vei fi mama, o sa ai din belsugbig grin!

| borsec a răspuns:

Depinde si ce varsta ai, daca esti la adolescenta iti recomand masajele circulare cu creme hidratante, si tonifiere cu dusuri alternative calde -reci, iar daca esti la maturitate din pacate atata au crescut ei, probabil la o eventuala nastere o sa-ti creasca mai mari.

P. S Tratamentul cu marar nu da roade.

eileen
| eileen a răspuns:

NU ai spus ce varsta ai, sanii cresc pana la 21 de ani deci mai asteapta. Eu am luat o perioada anticonceptionale din cauza unor probleme hormonale si e adevarat, imi mai crescusera sanii dar ma simteam foarte rau de la ele si am cerut doctorului sa imi dea altceva.
La dus fa-ti masaj cu apa rece, stiu ca ajuta si la fermitatea sanilor. Dar nu fi complexata, trebuie sa te accepti asa cum esti!

cami
| cami a răspuns:

Tinctura de marar e chiar bunahee hee serios tongue

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Nu iti face griji.big grin sanii pot creste si dupa varsta de 16 ani si chiar mai mult.nu ai mentionat cati ani ai. oricum stai linistita ca o sa iti creasca.MULT SUCCES!

| nicp a răspuns:

Autosugestia e buna. Zi "creshtetzi" in fiecare zi.

Răspuns utilizator avertizat
| rita a răspuns:

Fa exercitii pentru sani. ridica cate o sticla cu apa de 2l in fiecare mana. fa si tu ...de ex... 20 de exercitii... pauza 2 min... apoi mai faci o serie sau 2. te poti duce si la sala, are efect garantat daca faci ceva pentru brate cu greutati ( cauta pe net si vezi ce poti face...sau ti le adaptezi si le faci acasa). asta e cea mai sigura metoda. daca le faci bine si cat de multe, muskii sanilor se intaresc, ridicandu-ti sanii si propulsandu-i pana la 1 nr la sutien in plus! nu e marfa? stiu ca e. uite-te la nicoleta luciu, si ea face asemenea exercitii de la 18 ani

| mikiscence a răspuns:

Tinctura de marar.anticonceptionalele maresc sanii putin... daca esti prea slaba si te mai ingrasi putin se mai maresc... daca esti ink la o varsta frageda mai asteapta ca o sa-ti creasca...si apoi, iti zic din experienta, crede-ma uneori sanii mari sunt stresanti...insuportabili

| bunica a răspuns:

Pune-ti vata in sutien pana cresc, ca or sa creasca ei te asigur dupa ce vei inainta in varsta.

| haladita2307 a răspuns:

Pei cati ani ani de zici ca ai sani prea mici? si de la anticonceptionale cresc eu am luat si mi-au crescut dar trebuie prescrise de medicul tau ginecolog

| parokla a răspuns:

Mananci
banane
iti zic eu ca merge
am incercat
si eu
happy
sa nu razi
ca e bine
da cati ani ai?

| darksight a răspuns:

Exista multe tratamente care ajuta la marirea sanilor prin reglare hormonala. Nu poti castiga insa mai mult de un numar, maxim doua fara interventie chirurgicala.

Poti incerca Grobust. Stiu pe cineva care a folosit cu oarece rezultate. Tratamentul te va costa minim 100 Euro.

Numai bine,
DS

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand vei fi mamica o sa-ti creasca... anticonceptionalele ar putea sa aiba un efect minim (sa nu te astepti la cine stie ce) in rest tot ceea ce tine de masaje alifii etc e vrajeala si iti pierzi vremea cu ele

| anonim_8127 explică:

Am 20 de ani

| anonim a răspuns:

Pune comprese reci si trece.big grin

| ingerash_6819 a răspuns:

Antonia, acela este un efect advers al anticonceptionalelor, care dupa un timp se va estompa.

| rebeka_3345 a răspuns:

Poi am auzit ca sani cresc daca mananki ceapa, dar bineinteles sa nu te pui in fiecare zi sa manki dar asa de vreo 2, 3 ori pe saptamana... poate iti vor creste! dar si eu cunosc o pers care are 28 de ani si nu are sani deloc... dar deloc,,,, dar important e sa fim sanatosi.ca cine ne iubescte ne iubeste si asa!

| anonim_8127 explică:

SALUT! AM O PROBLEMA. MI SE RUP UNGHIILE FOARTE RAU.
CE SA FAC SA AM SI EU UNGHIILE MARI SI REZISTENTE?
AM INCERCAT FOARTE MULTE METODE DAR DEGEABA

| violetadobra a răspuns:

Sti linistita, atractia fizica nu sta in niste sani mari, pune in valoare celelalte atuuri ale tale, iar pentru sani ia-ti sutiene cu buretei

| mihaela93 a răspuns:

Iti pot da si eu un sfat! 1si eu am 15 ani si nu am deloc, nici nu au inceput sa creasca, desigur ca nu ma simt comod, dar ce a fac, nu e atit de simplu gata apesi pe un buton si sinii au crescut nu e asa, si eu de multe ori ies cu prietenii afara e cald iar eu stau cu jiaca pe mine ca sa nu se observe, trebuie sa rabdam ca asa este! pe mine multi ma incurajeaza(din familie)sa nu-mi fac griji
P. S am auzit ca inca e mai bine daca te dezvolti mai tirziu, imbatrineti mai tarziu, chiar va pot da un ex.matusa mea are 50 de ani si toti care o vad ii dau 30 de aceea ca sinii au inceput si la ea sa cresca foarte tirziu, si ciclul i-a venit la 18 ani... ea tot timpul ma incurajeaza, si imi spune ca e mai bine,, asa ca trebuie inca sa fim mindre de asta! fii tare si nu cadea psihologic...curaj!

| bidepa a răspuns:

Problema care e? eu zic mai bine ca sa iti incepi viata sexuala daca nu ai inceputo. te vei dezvolta

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

I-a niste anticonceptionale

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am sani mici am incercat tot felul de tampeni si degeaba am luat tinctura de marar am folosito degeaba iti apare celulita si te cam ingrasi.cine te iubeste te iubeste si fara sani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca vrei sa iti creasca sanii punetii usturoi batut pe san s-au daca nu bea multe bere ca asa miau crescut sanii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand culegi ciresi sau visine pune-ti 5 cirese la sanul stang si 5 cirese la sanul drept. Si ai sa vezi ca da rezultate. Eu am abia 13 ai si am sani cat o para. ce la varsta mea nu e bine sa am sanii cat o para? astept raspunsurile voastra... Multumesc Anticipat

| bibi_9393 a răspuns:

Buna! cumparati tinctura de marar, uleiul de marar si vei vedea ca dupa 3 saptamana vei vedea o oarecare marire! cu uleiul iti faci masaj 2-3 ori pe zi, iar tinctura o bei! o sa vezi prospectul! multa bafta! pa pa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am sanii mici la 14 ani dar am auzit de un tratament cu marar si vreau sal incerc. Am vb cu mama si ma lasa. Daca o csami creasca o sa va spun si voua papa