Pilulele contraceptive maresc sanii!
Mergi la un cabinet de planning familial pentru a ti le recomanda pe cele potrivite nevoilor tale!
Eu am 12 jumate ani.Sanii mei sunt foarte mici.Alte colege din clasa ii au extrem de marii.Baietii se uita la ele si eu ma simt complexata. Am o prietena de 10 ani jumate si are sanni mai mari decat ai mei! Ce sa fac? Sunt slaba si mi-e frica sa nu ma ingras daca iau tinctura de marar
Vrei sani mari? fa fata sex ia sa vezi cum iti cresc doamne. ba frate in ziua de azi nu mai are ma nimeni rabdare. FA SEX ca imediat te dezvolti. te faci ca de 24 de ani cunosc multe cazuri de fete de 14-15 ani care fac sex ff des zici ca au 24-25 de ani. si niste sani cat capu' ba ce lume. cica sani mai mari. nu ti convine zi dracu ca ai 13 ani cand te intreaba cineva si gata
Fetelor in nici un caz sa nu puneti compresa cu apa rece la sani ca faceti cancer, ca am vazut mai jos ca nu stiu care o sp sa pui compresa cu apa rece sa NU faceti asa ceva niciodata ca faceti cancer.Asa o facut o mama care D-zeu sa o ierte tot asa avea probleme cu sani, dar cand a ramas insarcinata i-au crescut si dupa nastere s-au lasat si ca sa ii ridice a inceput sa-si puna comprese cu apa rece si a facut cancer la san din cauza asta si a murit si a lasat o fata de 16 ani orfana.NU FACETI ASA CEVA...gasiti alte metode.
AnOnIm_7469 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
linarkfts întreabă: