Dimensiunea sanilor este determinata de informatia genetica inscrisa in ADN-ul tau si al fiecarei femei. Marimea sanilor nu poate fi influentata medical sau medicamentos dar nici prin "metode babesti minune" fiindca este denatura fiziologica si respecta informatiile genetice mostenite in familie. Singura metoda existenta de marire a sanilor se reduce la implantul pungilor cu silicon. Ipotetic, s-ar putea ca in urmatorii ani sa ti se mai dezvolte sanii macar un pic in cazul in care iti vei incepe viata sexuala. Hormonii existenti in pastilele anticonceptionale sigur nu au nici un efect asupra dezvoltarii sanilor, doar ca in cazul in care asa cum am scris in fraza anterioara le vei administra in vederea inceperii vietii sexuale aceasta activitate ar putea influenta producerea unor modificari privind dimensiunea sanilor. Multa sanatate.
O fata/femeie ca sa fie frumoasa si atragatoare nu trebuie neaparat sa aiba sanii mari. Poate fi frumoasa si cu sanii mici. Nu mai fi complexata de faptul asta esti frumoasa!
Nu sunt bune anticonceptionalele pentru cesterea sanilor. Incearca tinctura de marar maseaza-ti sanii am auzit ca este bun dar fara efecte spectaculoase.
Asa am fost si eu ca tine si te inteleg perfect. Dar am ajuns la concluzia ca mai bine niste sani mici si sexy decat niste sani lasati pana la buric . Plus ca o sa te impiedice la diverse activitati sanii prea mari, o sa fi nevoita de cele mai multe ori sa porti sutien care o sa te stranga si nu o sa te simti bine sa il porti asa tot timpul. Vezi partile bune
O sa mai creasca o sa vezi lasa lucrurile sa vina natural nu te complica. Te pup :*
Anonim519 întreabă: