Ghinion, dar nu-i bai că așa paralizat cum esti oricum nu te f*** nici moartea. Asta e realitatea:
Femeia cauta unul potent, cu bani sa o tina in puf, sa aiba ****, daca nu le ai ori accepti situatia, ori nu tot aia.
Dar nu este vorba de paralizat ca nu sunt citeste intrebarea cu atentie si dupa aceea da un verdict
Stiu de ceea ce zici cu tratamentul de albine dar eu am un alt tratament injecti cu Ribif nu mai mananc carne de porc de loc nu consum bauturi alcoolice sub nici o culoare prajeli mai rar decat pe gratar singuru lucru este ca ma deplasez foarte greu si mai este ceva cand se scoala dansa o bag de cateva ori bune dar in schimb daca o scot din ea se inmoaie un pic de o pun pe sotie sa o frece pana ma termina. Intrebarea mea este de ce nu imi mai pot da drumul cand dau la scoica?
Sa sty ca chiar sunt foarte stresat din cauza la ai mei sunt foarte stres pe capul meu
Da ai dreptate, pe langa pastile faceam un tratament cu ribif care mi-la intrerupt doctora faceam una luni in picorul stang una miercuri in burta (zona cutanta) si una vineri in piciorul drept dar cand faceam injectiile ma durea capul nu mi se mai scula zdravan puteam sa merg nu mult dar mergeam si acum ca nu le mai fac ma simt ok din toate privintele Ce este de facut?
Pai mama asta face boceste si cu stres pe mine eu nu vreau sa mananc ea nu intelege insista din 5 in 5 min daca mananc.
Eeee mai zi ceva acum?
De ce mama am pe bune.