| cristina_6683 a întrebat:

Am scris acest lucru ai mi-as dori, daca aveti timp sa scrieti daca sunteti de acord cu ce am zis eu sau nu si sa argumentati. tare sunt curioasa cum gandesc si alte persoane, nu numai eu sau prietenii meiwinking

Oare putem compara iubitii cu hainele?
Ma gandeam ca facem cumparaturi noi mereu, dar chiar avem nevoie de ele? In majoritatea timpului, raspunsul e negativ. Dar cum e cu relatia? Oare e la fel? Adica ne schimbam iubitii chiar daca nu e necesar? Cand spun cumparaturi ma refer la haine. Deci iubitii sunt asemanatori cu hainele? Ii schimbi la fiecare sezon/an?

Dar hai sa ne gandim putin diferit. Daca esti cu cineva, te insala, si dupa broke-up, then apare un foc care aproape te omoara, care mai este numit "suferinta" si normal ai nevoie de un umar pe care sa plangi, si cand prietenele tale s-au saturat sa te auda plangand si stergandu-ti nasul in mod regulat, ce poti face? Apelam la niste persoane care pot tine locul prietenelor noastre? Un fel de persoana care de obicei e de sex diferit, ne ajuta sa trecem peste altcineva? Oare atunci putem spune ca e necesar sa avem un nou iubit? Sau nu? Asa face toata lumea? Asa fac doar eu? Asta e singurul mod prin care putem stinge flacara din noi?

Daca e asa, atunci inseamna ca un majoritatea timpului schimbam iubitii, nu pentru ca e necesar, ci doar pentru ca ne-am plictisit de acelasi tip de sarut, mangaieri etc, sau am vazut ceva mai "proaspat". Dar mai sunt si cazuri in care chiar e nevoie de unul nou pentru a putea trece peste ex. Ei bine, gandindu-ne la haine e cam la fel. Ne cumparam altele noi chiar daca nu avem nevoie de ele, ci doar pentru ca ne-am plictist sau am vazut ceva nou, care acum e la moda. Dar sunt cazuri cand devin prea uzate, intr-un mod deranjant, in care trebuie o schimbare.

Deci se pare ca noi nu cumparam doar haine noi, ci si iubiti noi? Dar adevaratul motiv este pentru ca vrem ceva mai nou, mai la moda, mai neplictisitor?! De ce? ( si la aceasta intrebare as prefera sa raspundeti)

o sa dau fundita promit:*

2 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Reformulează în limba română, te rog. Ce-i aia "te insala, si dupa broke-up, then apare un foc". Scrie în aceiaşi limbă de la un capăt la altul. Şi ţi-o spun cu toată prietenia căci în rest scrii destul de îngrijit deci nu eşti analfabetă ceea ce mă duce cu gândul că aceste englezisme introduse de tine sunt din "fiţă", or fiţele denotă lipsă de respect (pentru limba română, în cazul de faţă).
Ca să-ţi răspund la întrebarea ta, cei şi cele care gândesc ca tine fac asta din fiţă şi din lipsă de respect. (pentru persoana de lângă ei, în acest caz)
Din fericire cea mai mare parte dintre ei se maturizează, restul, o să umble aiurea până la 40 de ani când poate au noroc de-un prost care să le întreţină. Dacă nu... or să fie domnişoare şi gata.
Salut.

| Twitter a răspuns:

Wow da prea mult ai scris, nu cred ca isi pierde timpul cineva sa citeasca laughing))