E foarte frumoasa, dar esti sigur ca nu ai scris versurile unei melodii? Ai putea sa ii spui si aceste randuri, dar mai special ar fi sa ii declari dragostea prin versuri scrise de tine
Latura virgina,romantica si penibila a lui Eminescu, undeva, in pamant, se rostogoleste spasmodic in mormant - uite si-o rima! Esti mediocru, maestre.Mediocru care da inspre latura inspididului si a pateticului.Totusi,normal,ai puncte in plus, ai strategie, bagi niste rime si o umezesti toata.Parca totusi ar merge pentr-un rap de fustite de 11 ani.Fo' real!
Eu altceva nu inteleg...de ce zici ca e penibil? Pentru ca a vrut sa-i scrie iubitei lui o poezi? Pentru ca o iubeste sau pentru ca tu nu ai iubit niciodata si nu intelegi ce este acest cuvint,, dragoste''?
Nu vorbi prostii si trebuie sa inveti sa accepti si o alta parere.
vorbesc prostii? eu nu am nimic cu parerea ta, doar ti-o contrazic...si nu cred ca gresesc cu ceva daca fac aceasta, ori gresesc?
Din raspunsurile tale mi-am dat seama ca esti o persoana egoista, introvertita (in acest cuvant fac parte celelalte cuvinte pe care vroiam sa le insir), care se crede cine stie cine, un mare modest care nu stie altceva decat sa critice si sa isi dea cu parerea. Cel putin in 80% din ce am scris despre tine am dreptate.
Dar mai iti scriu acum ceva in care am 100% dreptate, nu ma intereseaza DELOC parerea ta.
Incerci sa fi romantic dar devi penibil.
Incerci sa pari original dar iar devi penibil.
Ma ingrozesc cand vad cate fleoscaite se lasa fermecate de o poezie de clasa a 2-a.
Daca si prietena ta este tot o fleoscaita atunci ai nimerit-o cu aceasta poezie.
Sentimentele de iubire se arata prin fapte nu se exprima prin cuvinte.
Ps. foarte induiosator... aproape ca-mi dadusera lacrimile.
Buna! E o poezie f frumoasa si imi place ca esti un baiat romantic si care isi iubeste cu adevarat prietena. Cred ca iubita ta e cea mai fericita fata/femeie din lume.
This'i like, altcea nu prea am de spus.E cea mai interesantă poezie pe care eu am citit-o vreodată.Nu e foarte sofisticată dar are un aer de simplitate.
Felicitari pentru aceasta poezie. Mie mi-ar place la nebunie. O s-o impresionezi cu siguranta. Nu mai stiu ce sa spun, este foarte frumoasa :p.
Se vede ca o iubesti sincer e una din cele mai frumoase poezii auzite, e norocoasa ca te are, sunt sigura. Unica ei greseala cred ca ar fi daca te-ar parasi vriodata.Mai lasat uimita.
Deci nu mai am cuvinte
Bafta
Http://www.youtube.com/watch?v=K9nIuKcQRx8
da, frumoasa melodie.
Ce original esti, fraiere. Un sfat, pe o fata o impresionezi doar prin faptul ca o iubesti, sa-i fi alaturi si nu are nevoie de vrajeli ca iai scris tu ceva ce era scris de altcineva.
Woow...chiar esti talentat pe bune
chiar o s-o impresionezi, n-ai de ce sa iti faci griji.Succes
Raspunsurile negative la-au dat baietii si cele pozitive fetele, ceea ce ai scris tu nu conteaza daca place altora sau nu important este ca o iubesti si asta se poate spune si cu o poezie cum e aceasta, felicitari, ti-o zice un barbat.
Super poezia, neaparat o sa-i placa, ...de mi-ar scrie si mie asa poezii prietenul...