, pe el însă l-a amăgit alta, alta mai matura, alta care cunoaște mai bine șmecheriile și el s-a dus la ea
sarpele la ispitit dar el te iubea foarte mult
Acel cineva care ti-a spus sa risti si sa vorbesti cu el, poate fii doar o proasta sau un bou, pentru ca nu este normal si nici sanatos sa te intorci la unul care si-a batut joc de tine.
Iar acest lucru ti-l poate spune un psiholog.
Mai ales ca ala te-a parasit pentru alta, iar tu plangi dupa o jigodie, care nu a dat o ceapa degerata pe tine.
Nu fetita, nu ati fost niciodata "ambii indragostiti", ai fost tu oarba sa vezi ca el avea doar un interes pentru tine, ca ulterior te-a parasit pentru alta. cand iubesti cu adevarat pe cineva, nu-l parasesti!
Sincer, cred ca ne batem gura de pomana cu tine. dupa atatea topicuri scrise, vad ca tot bati campii cu ala care nu te-a iubit deloc.
Fetita, nu l-a magit nimeni pe ala, ca nu-i catel sa-i dai un os si vien dupa tine, e ste ditamai omul! Nu-i mai cauta scuze, ca esti departe de adevar!
Te-a parasit pentru ca nu te-a iubit, asta este adevarul adevarat!
Nu spune nimeni că este ușor să treci peste o despărțire însă trebuie să ai și tu un pic de demnitate, de orgoliu.
Nu te ruga de cineva care nu mai vrea să fie cu tine.
Încearcă să îl eviți, treci peste ce a fost.
Cu timpul o să îl uiți, o să întâlnești pe altcineva.
N-ai să renunți, nu-i așa?
Oricum nu-ți va folosi la nimic. Va veni și momentul când vei înțelege asta.
După caracterul tău care se schițează printre rândurile pe care le scrii, e puțin probabil să te fi iubit cu adevărat. Iar dacă chiar a făcut-o, probabil s-a trezit la un moment dat.
Tu ai multe probleme, multe lucruri de clarificat cu tine însuți.
Spre binele tău.
Mai fetito, tu realizezi ca ai implorat pe cineva sa te iubeasca? Adica ai coborat la cel mai josnic nivel din punctul asta de vedere.
Ti-a zis omu' frumos sa-ti vezi de drum, ti-a zis ca reprezinti doar trecutul, ce-s cu toate maimutarelile? Asta-i comportament de persoana matura?
Sa ajungi sa te milogesti e grav. Personal, eu nu-mi explic sub nicio forma cum e posibil ca cineva sa coboare asa jos. De asemenea, nu-mi explic cum ai putea sta cu cineva pe care a trebuit sa-l implori sa stea cu tine. Mai rau ca un caine ai ajuns.
- Ai vazut ca nu ia ideea impacarii in serios
- Ti-a spus ca s-a terminat
- Ti-a spus ca a trecut peste, are pe altcineva
Ce Doamne iarta-ma sa-ti mai faca pentru a-l lasa in pace? Ce indicii-ti mai trebuie?
Oricum, avand in vedere cum esti tu, "alta mai matura" poate insemna si una de 15 ani.
Eu cred ca el n-a facut nicio greseala cand te-a lasat. E normal sa plece daca nu se mai simte bine, inseamna ca nu a fost sa fie.
"Eram ambii indragostiti" - erati pe dracu', vorbeste in numele tau.
E al doilea post in care NU AI PUS O INTREBARE. Doar te plangi. Ti-am presupus intrebarea si ti-am zis ce sa faci.
Sa mai scrii de 100 de ori pe problema asta, te rog.
Un vot inteligent de la tine...azi e sărbătoare?
Cand meriti, meriti.
Cum zicea Caddy de la BUG: "Noi nu facem discriminari, primim de toate." - continuarea nu conteaza
"Când citesc comentariile la unii ma supăr tare, pentru ca judecați ceea ce nu Cunoaște-ți"
Întrucât tu ai impresia că noi avem acasă un dosar despre tine și-l consultăm de fiecare dată când tu (NU) pui o întrebare. Nu suntem psihologi, tu nu plătești ședința, suntem doar niște oameni care te "ascultă" și-ți dau sfaturi în funcție de educația și experiențele fiecăruia. Le urmezi dacă ți se par folositoare, le ignori în caz contrar. Dar e absurd să ceri de la noi soluții miraculoase! Mai ales când sunt 10 luni de când v-ați despărțit (din ceea ce chiar tu ai spus), dacă era să se întoarcă, o făcea până acum...
Fie că-ți place ori nu, ex-ul tău a trecut mai departe și își vede de viața lui. Fă și tu același lucru și nu mai trăi în trecut că nu-ți folosește la nimic, doar îți irosești timpul suspinând după cineva care nu mai e interesat de tine. Asta e, se mai întâmplă, nu ești nici prima, nici ultima care o pățește, treci peste, lasă obsesia asta nesănătoasă pentru el.
"Cineva mi-a spus sa risc și sa vorbesc cu el, am făcut-o"
"Cine mi-a zis ca poate eu am făcut greșeala, greșeala a făcut-o el"
"Când citesc comentariile la unii ma supăr tare, pentru ca judecați ceea ce nu Cunoaște-ți"
Si te mai miri ca s-a dus cu una mai matura... tipul merita o statuie ca te-a suportat.Mie mi se face greață doar citindu-ți întrebarea si văzând totala lipsa de creier/
personalitate.
Oamenii ca tine nu fac decât sa irosească oxigenul.
Eu zic ca tu ai gresit pentru ca l-ai pus in situatia in care sa se milogeasca in fata ta, sa-si ceara scuze in fata ta, iar cand i s-a crit sa se prosterneze in fata ta cu scuze, si-a facut bagajul si a plecat. E vina TA! Tu ai cauzat ruptura, tu!
Cum am mai spus, voi umblati cu ciorba reincalzita, ce e dus e bun dus, nu are rost, pur si simplu nu va mai fi la fel, cum spune vorba aia " nu poti incepe un nou capitol daca il tot citesti pe ultimul", si ce daca il vezi? buna-buna si atat, scurt, arata i ca ai putin orgoliu, stiu ca doare, stiu ca ti e dor si ai vrea sa fii in bratele lui si sa iti spuna ca te iubeste, dar clar pentru el nu mai contezi si atat, incearca sa vorbesti cu altii si cu timpul il vei uita, stiu ca e greu dar asta e ce trebuie sa faci.