niste sugatori de bani, amandoi.
faza cu prietena ta& prietenul lui, nu era un test, sa vada daca poate avea incredere in tine.era reala, chiar asta era planul, 'sa o faca de bani'.
la fel cum a facut el cu tine( i-ai dat bani pentru datorii).
sunt doar niste tarfe
si cine zicea ca fetele umbla dupa bani?!?
E clar ca isi bate joc de tine. Daca te`ar iubi ti-ar da el bani sa iti platesti datoriile. Si de cand te-a facut proasta si ti-a vorbit cu 'fa' ar fi trebuit sa-i dai papucii. Daca te mai cauta spune`i ca nu mai vrei sa fii cu el, ca te`ai plictisit de el si te`ai saturat sa`si mai bata joc de tine, ca esti cu mult inainte lui si ca ti-ai dat seama ca nu te merita. Fa`l putin sa sufere, din ce ai scris tu, merita asta. Bafta!
Esti chiar atat de naiva(eufemism) ca nu ti-ai dat seama cu cine te-ai inhaitat si ca a vrut/vrea sa profite de tine!
Parerea mea este sa fugi de sa-ti dai cu picioarele in spate si sa nu-l mai vezi niciodata, nu ai nevoie de asemenea specimene, stii vorba: "daca te bagi in laturi, te mananca porcii!". Numai bine!
Da`i liber. a profitat de tine . zii sa te lase in pace si gata. nu esti nevoita sa-i suporti jignirile. baieti mai sunt si poate. mai buni ca el. bafta
Dupa cum te-ai exprimat.eu am inteles ca el deja ti-a dat papucii
Pai aii putea sa-l eviti, sa nu-i mai raspunzi la telefon, sa nu-l bagi in seama pe strada, sa imparti tuturor prietenelor tale zvonuri cum ca e un profitor, un sarlatan[Sincer, mai bine le-ai anunta sa nu stea cu "bestia"aia...ma mir cum de nu te-a luat la bataie]
Se vede ca doar a profitat de tine, in 2 saptamani si sa-ti ceara deja bani...si sa se mai si comporte urat cu tine:o...sa-ti spuna "faa"?!
Nu![-x...totusi avem si noi o demnitate b-)
Si bine ai facut ca i-ai spus prietenei tale
Asa...ai vazut ce ai avut langa tine
Succes!:*
Dai un mesaj in care sa'i dai 'flit' cum spui tu.
si app eu una nu permit sa imi vorbesca un baiat asa adica sa'mi spuna'fa ' cu atat mai mult iubitul meu
Habarnam e complicata povestea e crezi ca trebuie sa faci eu zic sa iei masuri si gata
Ocoleste'l, ingora'l total sa vada ca nu mai ai nicio treaba cu el si ca nu esti de nasul lui...chiar nu merita e un profitor un "smecheras de cartier". succes:X
Lasa-l. Daca il mai bagi in seama te faci de ras. Din ce-ai spus aici mi se pare ca e un mitocan si nu merita nici cea mai mica atentie din partea ta. Practic nu ti-a dat papucii. Tu ai aflat un lucru urat despre el si ai spus mai departe la "viitoarea victima". Chiar crezi faza cu "increderea"? Doar, nu te-ai gandit sa mai stai cu el dupa ce ai aflat ce voia sa faca?
Lasa-l. Nu te mai agita pentru nimic. Din ce ai spus aici rezulta ca e un mitocan. Sincera sa fiu, faza cu "increderea" imi suna a minciuna.Ai aflat un lucru rau despre el si pe urma a incercat s-o dreaga. Doar nu te-ai gandit sa mai stai cu el, dupa ce ai aflat ce voia sa faca?
Dupa ce tzia facut, nu cred ca ar mai merita iubirea ta, lasa-l, cu sigurantza o sa gasesti baieti mai buni ca el si care sa te respecte, sa nu-si bata joc de tne...acum fie vb intre noi(cica). cateodata e bine sa ti secrete dar altadata mai trebuie sa fi si sincera.si in legatura ca nu vrei sa-ti deie el papuci, asta e, daca vei cauta sa te impaci cu el si dupa aia sa te despartzi de el o sa creada ca nu poti sta fara el, asa ca ramai asa, lasa-l in pace. Take care:* Dai funda?