| tooxicbrunette a întrebat:

Am sh` eu o problema. stau de 2 saptamana cu un baiat din cartier si la inceput ca oricare rel a fost frumos. am inceput sa ne certam. pana cand intr-o seara mi-a spus ca un tov de al lui vrea sa stea cu cea mai buna prietena a mea. ca sa o faca pe aia de banii. si eu nu ma feresc de cea mai buna prietena si i-am zis si ei ca se stie. a2a zi prietenu meu si cu prietena mea cea mai buna sau luat la vb pe mess si venise vorba de ce mi-a zis el. si pana la urma si-a dat seama ca ea stie de la mine. si el i-a zis ei ca a vrut sa vada daca are incredere in mine si daca mi-ar fi sp altceva ar shiut toata lumea. iarrr prietena mea il tot intreba :daca ti la ea? de ce o faci proasta? si el o lua cu pretexte ca frate ii sa luat de copile. si ca el cu mine numai are ce comenta. cand am vb cu el mi-a zis ca nu stiu sa tin ceva si ca altadata nu o sa`mi mai spuna nimica. nu l`am mai cautat. nu i-am dat nimic dar nici el mie! si sincera sa fiu m-am saturat sa nu fiu respectata si sa'mi zica "fa". poatee ca si eu am gresit nu ma consider perfecta darr cel mai mult am gresit ca i-am dat niste bani sa`si plateasca datorii. iar el mi-a zis ca e rusine sa`mi ceara. si acu ca i-am dat. se poarta urat cu mine. vreau sa fiu eu ce`a care ii da cu flit. si sa vada ca nu mai poate sa fie stapan pe mine. ce sa-i zic daca ma va cauta? ce sa fac? niste pareri! nu vreau sa`mi dea papuuuci el mie! multumesc

12 răspunsuri:
| moonY a răspuns:

niste sugatori de bani, amandoi.
faza cu prietena ta& prietenul lui, nu era un test, sa vada daca poate avea incredere in tine.era reala, chiar asta era planul, 'sa o faca de bani'.
la fel cum a facut el cu tine( i-ai dat bani pentru datorii).

sunt doar niste tarfe
si cine zicea ca fetele umbla dupa bani?!?

| stweety10 a răspuns:

E clar ca isi bate joc de tine. Daca te`ar iubi ti-ar da el bani sa iti platesti datoriile. Si de cand te-a facut proasta si ti-a vorbit cu 'fa' ar fi trebuit sa-i dai papucii. Daca te mai cauta spune`i ca nu mai vrei sa fii cu el, ca te`ai plictisit de el si te`ai saturat sa`si mai bata joc de tine, ca esti cu mult inainte lui si ca ti-ai dat seama ca nu te merita. Fa`l putin sa sufere, din ce ai scris tu, merita asta. Bafta!

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Esti chiar atat de naiva(eufemism) ca nu ti-ai dat seama cu cine te-ai inhaitat si ca a vrut/vrea sa profite de tine!
Parerea mea este sa fugi de sa-ti dai cu picioarele in spate si sa nu-l mai vezi niciodata, nu ai nevoie de asemenea specimene, stii vorba: "daca te bagi in laturi, te mananca porcii!". Numai bine!

| deeeeeeaaa a răspuns:

Da`i liber. a profitat de tine sad. zii sa te lase in pace si gata. nu esti nevoita sa-i suporti jignirile. baieti mai sunt si poate. mai buni ca el. bafta love struck

| Deeiu a răspuns:

Dupa cum te-ai exprimat.eu am inteles ca el deja ti-a dat papuciibig grin
Pai aii putea sa-l eviti, sa nu-i mai raspunzi la telefon, sa nu-l bagi in seama pe strada, sa imparti tuturor prietenelor tale zvonuri cum ca e un profitor, un sarlatanwinking[Sincer, mai bine le-ai anunta sa nu stea cu "bestia"aia...ma mir cum de nu te-a luat la bataiestraight face]
Se vede ca doar a profitat de tine, in 2 saptamani si sa-ti ceara deja bani...si sa se mai si comporte urat cu tine:o...sa-ti spuna "faa"?!
Nu![-x...totusi avem si noi o demnitate b-)
Si bine ai facut ca i-ai spus prietenei talewinking
Asa...ai vazut ce ai avut langa tinewinking
Succes!:*

| anonim_9938 a răspuns:

Dai un mesaj in care sa'i dai 'flit' cum spui tu.
si app eu una nu permit sa imi vorbesca un baiat asa adica sa'mi spuna'fa ' cu atat mai mult iubitul meuno talking

| anonim_9938 a răspuns:

Oricat ar fi el de 'baiat de cartier'winking

| aura_1762 a răspuns:

Habarnam e complicata povestea e crezi ca trebuie sa faci eu zic sa iei masuri si gata

| ♥•♫raluks♫•♥ a răspuns:

Ocoleste'l, ingora'l total sa vada ca nu mai ai nicio treaba cu el si ca nu esti de nasul lui...chiar nu merita e un profitor un "smecheras de cartier". succes:X

| neynya_4078 a răspuns:

Lasa-l. Daca il mai bagi in seama te faci de ras. Din ce-ai spus aici mi se pare ca e un mitocan si nu merita nici cea mai mica atentie din partea ta. Practic nu ti-a dat papucii. Tu ai aflat un lucru urat despre el si ai spus mai departe la "viitoarea victima". Chiar crezi faza cu "increderea"? Doar, nu te-ai gandit sa mai stai cu el dupa ce ai aflat ce voia sa faca?

| neynya_4078 a răspuns:

Lasa-l. Nu te mai agita pentru nimic. Din ce ai spus aici rezulta ca e un mitocan. Sincera sa fiu, faza cu "increderea" imi suna a minciuna.Ai aflat un lucru rau despre el si pe urma a incercat s-o dreaga. Doar nu te-ai gandit sa mai stai cu el, dupa ce ai aflat ce voia sa faca?

| CreatzaBắ a răspuns:

Dupa ce tzia facut, nu cred ca ar mai merita iubirea ta, lasa-l, cu sigurantza o sa gasesti baieti mai buni ca el si care sa te respecte, sa nu-si bata joc de tne...acum fie vb intre noi(cica). cateodata e bine sa ti secrete dar altadata mai trebuie sa fi si sincera.si in legatura ca nu vrei sa-ti deie el papuci, asta e, daca vei cauta sa te impaci cu el si dupa aia sa te despartzi de el o sa creada ca nu poti sta fara el, asa ca ramai asa, lasa-l in pace. Take care:* Dai funda?hee hee