| Hysterix a întrebat:

Am si eu 17.si sunt virgina.majoritatea prietenilor(baieti) imi spun ca a face dragoste e superb si cam ma pun pe ginduri, intr-un fel mi-e frica de prima data si nici prieten nu am, nu stiu ce sa fac, caci nu vreau sa ma dezvirginez cu un oarecare! vreau sa o fac prima data cu cel pe care-l voi iubi si ma va iubi! Help me!

14 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Eu la 19 ani am facut sex prima data si nu prea mi-a placut nici n-am ejaculat ca nu aveam timp sa mai stau cu fata pentru ca aveam o treaba urgenta si plecasem

| Razvan a răspuns:

Ce mai mint baietii astiaoh go onO adevarata opera de arta nu gluma.Si cand sunt numai baieti in gasca tu ai idee cum vorbesc despre cele care le-au f***t? Le fac in toate felurile, povestesc ce au facut cu ele, cum si cat ba chiar le recomanda cu caldura prietenilor
Asa ca nu mai asculta tu povesti din astea stilizate in proportie de 90%. 10% sa fie pentru un el care chiar a facut-o pe prietena lui sa se simta bine si sa nu se laude dupa aia
Dorinta ta e normala.Toti vrem sa iubim si sa fim iubiti

| TąNyą a răspuns:

Păi chiar tu ţi-ai dat răspunsul aşteaptă până întâlneşti un băiat pe care-l iubeşti şi de ce nu vei ajunge soţia luiwinking.

FantaSZy.

| Monica a răspuns:

Asta este cel mai important.Nu-i lăsa să te infulenţeze. Fă-o când eşti pregătită şi cu cine vrei, de preferabil cum ai zis şi tu, cu persoana iubită. Nu este nicio grabă. Şi felicitările mele.Mulţi au început din păcate mai devreme decât tine!
Ai grijă de tine şi succes!

| Alex0194 a răspuns:

Dezvirginarea e odata in viata asa ca ai grija cu cine te dezvirginezi sa nu suferi dupa aia ca nu era persoana potrivita... mai bine mai astepti pana apare persoana potrivita

| anaid a răspuns:

Da... e superb si daca mai e si cu ala care iti tot spune totul e rozlaughing
Astia nu sunt prieteni din gura unui adevarat prieten ai auzi"fato asta nu tine cont de varsta trebuie ca tu sa fii pregatita!"
Acum sfatul meu. daca nu ai nici prieten nici nu esti pregatita si vrei ca asta sa fie ceva special. daca ai asteptat pana acum ce mai este de acum in colo...la un momentdat tot o sa faci si pasul asta dar sa fie atunci cand tu o sa simti asta nu cand iti spun "prietenii" taihappy
Iar acel print pe cal alb a care visezi nu o sa intarzie sa apara:*

| Andru1996 a răspuns:

Poi nici eu nu iti recomand sa o faci o un oarecare caci atunci nu mai este dragostebig grin mai bine asteapta pana o sa iti gasesti "alesul" si atunci o sa fie cu adevarat dragostewinking si ai grija in anturajul tau deoarece esti virgina unii arputea incerca sa te seduca doar pentru a ajunge cu ei in pat deci iti urez succes si sa ai grija

FUNDA plsbatting eyelashes

| Miha a răspuns:

Nu te grabi, daca esti virgina fi mandra, poate ca au baieti dreptate dar asta nu inseamna ca daca au zis-o trebuie so si faci, asteapta baiatu potrivit si fi sigura ca el va fi ''primul''.
Bafta:*

| niknip a răspuns:

Ai tot timpul, nu te grabi, asteapta sa iti gasesti alesul.

| KatVonB a răspuns:

Crede`ma nu patesti nimic daca...astepti.

| dianafofiu a răspuns:

SAluthappy

Baietii in general, incearca sa le "fraiereaska" pe fete sa cada in plasa lor. Pentru ei normal ca este suberb sa faca asta dar ei nu se gandesc (virgula) ca fetele sunt mai sensibile si nu este acelasi lucru.

Ei vor doar sa te faca sa ajungi in patul lor si dupa aceea sa se dea mari, si sa te adauge pe lista lor de "cuceriri".
Nu te lasa influentata nici de fete si nici de baietii pentru ca ei incearca doar sa te faca sa gresesti exact cum au facut eiwinking

Ai grija si rabdare! Nu e concurstongue Cu asa ceva nu e de glumithee hee

funda plzbig grin

| vm_8252 a răspuns:

Foaaaarte simplu. Cauta-l pe ala pe care-l vei iubi si te va iubi!

| UserX a răspuns:

Daca ai dus-o pan la 17 mai rezisti un an, dupa aia te gandesti bine cu cine, si mai ales CUM

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aşteaptă, doar nu e o modă cu care trebuie să ţii pasul. Aşa aveam şi eu nişte colege, dar să n-ai încredere în ele, unora chiar le pare rău după. Ştii ce mi-au spus mie la un moment dat nişte colege care îmi erau şi prietene? M-au felicitat că am reuşit să mă "menţin", că nu m-am lăsat purtată de val.
Aşa că nu te mai gândi la asta, va veni şi momentul tău când vei fi pregătită! :*