| diana97473 a întrebat:

Am si eu cateva intrebari.happy 1. Daca prietenul/prietena voastra ar avea probleme financiare lati/ati lasa/o?
2.Cat de mult va iubiti prietena/prietenu'?
3. Care a fost cea mai lunga relatie a voastra?
4. Care a fost cel mai romantic lucru din viata voastra?
5. Care vreti sami spune-ti povestiile de dragoste, Cu cat mai interesante cu atat mai bine...Am chef de citit.laughing.:X Thx.

Răspuns Câştigător
| toxik a răspuns:

1.nu
2.nu am
3.8 zile big grin
4.clipele petrecute cu fostul prieten love struck
5.hmm pai.ne-am cunoscut de majoratul unei bune prietene.love struck.la inceput nu am simtit nimic pentru el.toata seara am stat unu in bratele altuia.:X luna si stelele ne priveau love struck era ceva de vis, foarte romantichappy.a doua zi a venit la mine si ne-am intalnit. apoi tot in ziua respectiva am auzit niste lucruri si m-am certat cu el.seara ne-am impacat, iar in urmatoarea zi i-am trimis un mesaj ca ne despartim.peste cateva zile avea sa fie pastele, si urma sa il petrecem impreuna. el a facut tot ce a putut sa ma faca sa ramanem impreuna, tine mult la mine.stiu ca este ciudat in 3 zile,dar este adevarat happy. ma suna mereu, iar eu nu-i raspundam, dupa care ma suna cu ascuns sau isi punea prietenii sa ma intrebe daca am pe altu.mrg,au trecut 3 luni apoi ne-am impact iar.dar numai era la fel.se schimbase total, eu incepusem sa tin mult la el.nu am mai suna,nu-mi trimitea mesaje, intotdeauna eu il sunam pe el, si mi9e nu imi place sa fac primul pas.si am decis ca in urmatoarea zi sa ne despartim.nu mi-a raspuns la mesajul pe care i l-am trimis,si a dat dovada ca nu ii pasa ca ne despartim. el credea ca glumesc, stia ca tin la el oh go on.mrg,dupa o luna m-a sunat sa-mi spuna ca vrea sa ne vedem, l-am refuzat de cateva ori. ikntr-o seara mi-a trimis din nou mesaj sa ne vedem, dar l-am refuzat din nou.stateam in pat si ascultam o melodie,si i-am trimis un mesaj, intrebandu-l ce face, atunci am vrut sa-l vad dar nu am vrut sa-i spun eu, ci l-am lasat sa ma intrebe el :0 mrg. am acceptat, ne-am vazut, am fost din nou impreuna.totul a mers bine si a doua zi. iar a 3-a zi am vazut un comm pe fb lu de la o fata(era varasa) era gen"viata mea". crezand ca ma inseala, am injurat-o, iar ea i-a spus lui.atunci m-am despartit definitiv cu el. sad. am tinut foarte mult la el, dar cu toate acestea am reusit sa-l uit.happy.

5 răspunsuri:
| Ecea a răspuns:

1. Categoric nu.
2. Nu am.
3. Hm.cam 2 ani si ceva.
4. Nu dau detalii.
5. Nu dau detalii.

| AndreyG a răspuns:

1.Categoric NU
2.Din tot sufletul
3.Asta ar fi prima deoarece am asteptat intotdeauna persoana potrivita
4.La scoala,dupa o lunga ora plictisitoare,eram cam ametit si am intrat din greseala chiar in fata pe care o iubesc.M-am uitat inapoi si tot ziceam ca imi pare rau, ca a fost vina mea, pe cand ea zicea la fel.
5.Nu prea am timp de povesti de dragoste, deoarece inca nu am experimentat una pe viu.Iti sugerez sa citesti niste carti pentru ca sunt pline cu asemenea chestii daca tot ai chef de citit.Sunt carti chiar dedicate povestilor de dragoste.

| diana97473 explică (pentru AndreyG):

Faza cu intratul din greseala intr-o fata ii tare.laughing Oricum mersi ca ai avut timo de raspuns.big grin

| DannielZMF a răspuns:

1 normal ca nu
2foarte mult
3 3 luni
4 nu stiu

| AndyDeea a răspuns:

1 Nu l-as lasa pentru problemele financiare
2 Il iubesc mult
3 8 luni
4 Un sarut de Craciun langa brad
5 Daca vrei sa iti spun povesti baga idul meu andydeeame