| AntiHrist a întrebat:

Am si eu cateva intrebari de pus pentru fete in general daca e si baiat care sa se priceapa

Cum pot sa fiu iubitul perfect al unei fete care o iubesc foarte mult si imi sta tot timpu in minte si totusi sa fim egali?

Cum pot sa ii dovedesc ca nu mai sunt cum eram la inceput (am inselat-o cu 2 fete in primele 4 luni ) si acum nu stiu cum sa ii dovedesc ca doar pe ea o iubesc.

Dau funda. Mersi

Răspuns Câştigător
| maia80 a răspuns:

Iubitul perfect nu exista sincer ar trebui sa fii iubitul surprinzator mereu so tii in sah, sa faci tot ceti trece prin cap binenteles in limita bunului simt dar si sa-i placa chiar daca ii vei servi una rece una calda intre voi nu va interveni monotonia si acordai toata atentia si sigur n-o sa mai creada ca o inseli sufoco un timp cu atentia ta si vei vedea rezultatul

2 răspunsuri:
| luliluli a răspuns:

Iubitul perfect nu exista.
nu inteleg cum adica "totusi sa fim egali".
cred ca trebuie sa vorbesti cu ea, si sa-i arati ca alte fete nu conteaza pentru tine. Fii grijuliu, atent, fi sincer si o sa vezi ca in timp, va intelege. Nu cauta sa fii asa cum nu esti de fapt.
Ea a trecut peste faptul ca ai inselat-o de 2 ori in 4 luni? Daca a trecut peste asta, mai sunt sanse sa fiti impreuna. Daca nu... convinge-o intai sa treaca peste ce a fost si propune-i un nou inceput.

| hachy a răspuns:

Pai, fi cat se poate de romantic, vorbeste cu ea cat de des se poate, cereti iertare pentru tot ce ai facut, spune-i cat de mult o iubesti. Si spera ca o sa mai aiba incredere intine.