Scuze ca te intreb, dar u ai facut dragoste cu el ca sa iti creazca sanii?
doamne... nu are nici o legatura una cu alta.
daca u esti slabuta asta e, dar nu o sa iti creasca sanii daca te culci cu iubitu.
Viata sexuala nu influenteaza cresterea sanilor sau dezvoltarea. Nu stiu cine ti-a spus ca ai incepe sa te edzvolti sau nu, dar te-a mintit. Pur si simplu asa esti tu si sanii nu prea mai cresc dupa 18 ani (doar daca te ingrasi sau ramai insarcinata).
Cumva el ti-a bagat in cap chestia ca sexul da start la maritul sanilor? Dezvoltarea pe ansamblu depinde de cum te hranesti, cum iti organizezi somnul, de miscare etc. O sa te mai dezvolti ani buni. Si chiar daca ramai cu sani mici care e problema? Sunt destule fete si asa! Cine te place, te place asa cum esti (si nu doar pentru sani, fund, picioare sau mai stiu eu ce).
Pai la 18 ani cre` ca e cam tarziu sa te mai dezvolti.Intr-adevar mai trebuia sa-ti mai creasca putin dar oricum nu sa se observ,si oricum nu te dezvolti pe loc, dupa ceva timp.
Sanii mai cresc natural la sarcina, vezi cum ramai insarcinata ca sa-ti creasca sanii
Altfel nu poti decat cu implanturi
Lol cine te-a mintit ca dupa inceperea vietii sexuale iti cresc sanii? ) iti cresc dupa 18 ani doar daca te ingrasi, daca ramai insarcinata sau daca iti pui implanturi, altfel n-ai sanse de dezvoltat te dezvolti doar odata cu varsta, fara sa aiba nu stiu ce legatura cu sexul, dar daca genul tau este de fata slabuta, fara forme, asa vei ramane, sorry, ti-am spus, eventual daca te ingrasi dar nu trebuie sa disperi, nu toate fetele au forme, prietenul tau este cel care trebuie sa te aprecieze si sa te incurajeze dar fara minciuni de genul "dupa ce-ti incepi viata sexuala iti cresc sanii"
Daca ai facut sex - nu poti numi asta dragoste - pentru a-ti creste sanii, atunci eu zic mai bine sa te resemnezi, n-o sa ai sanii mari decat prin implanuri, pana atunci vei ramane forever and ever a flat chested woman.
NU am facut dragoste doar ca sa imi creasca.il si iubesc mult...am intrebat asa si eu din simplu fapt ca eram curioasa...am auzit multe parere si total diferite si nu stiam sigur
Crede'ai ca iti vor creste sanii dupa ce ai facut dragoste? ohh nu e adv, aaa si inca nu e tarziu sa te mai dezvoltzi!