Ce idiot! Arata-i ca nu te afecteaza ceea ce face el si ce zice, se poarta asa doar pentru simplul fapt ca a fost refuzat de tine. ceea ce ai facut foarte bine ca nu te-ai culcat cu el, pentru ca doar asta vroia.Capul sus, nu ai dc sa ti fie rusine.lui sa-i fie rusine. Te apreciez pentru asta :*
Vreau sa mentionez ca amandoi suntem cu altcineva, dar totusi pe parcursul anului ne am aratat unul fata de celalalt sentimentele.
Daca el a facut chestia asta e clara treaba.In ce sens? Pai daca ti-a cerut sa te culci cu el, e clar ca vroia doar distractie+sa se laude apoi la colegicam asa sunt baieti, dupa ce o fac si mai ales daca esti in clasa cu el.
Gandeste-te bine la ceea ce vrei sa faci, daca vrei sau nu sa fii cu el si probabil ca daca tu vrei si-l vei intreba, iti va spune:"Atunci te culci cu mine cand vreau eu!". Eu una n-as accepta asa o chestie, inseamna sa te injosesti in fata cuiva si nu e iubire si nu sunt nici sentimente reciproce! Daca te-ar fi placut nu ti-ar fi spus asta de la inceput, mai astepta un timp...
Parerea mea este sa-l ignori, daca te place cu adevarat, se intoarce la tine, daca nu, inseamna ca nu te-a placut vreodata!