anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu nevoie de ajutor!
Vreau sa stiu, de ce prietenul meu vrea sa ne despartim si mai ales fara nici-o explicatie?
Avem o relatie de o saptamna, stiu ca pare putin dar ne intelegeam, nu au fost certuri, nu a fost nimic in care sa gresesc...doar ca intr-un timp atat de scurt am investit sentimente si acum imi pare rau.

Vreau sa mai spun ca el are 16 iar eu 18...si mai ales Nu VREAU SA NE DESPARTIM! iar asta i-am spus-o si lui. Dar degeaba.

5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Tu numeşti o relaţie care a durat o săptămână? În 7 zile abia îţi faci o impresie despre el, nu cred că ai investit atât de multe sentimente încât nu-l laşi în pace. Dragoste cu sila nu se face şi dacă nu a fost nimic între voi nu este nevoie de explicaţii sau insistenţe.
Şi tăcerea este un răspuns.
Îţi vezi de treaba ta şi la următoarea prietenie să fii mai vigilentă, nu iei sentimentele cu tine de la primele întâlniri.
Pa, pa.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Cred ca vrut sa incerce o relatie dar nu s-a simtit complet alaturi de tine, nu a simtit legatura aceea!
Se intampla de multe ori sa ne grabim spre o relatie si sa ne dam seama ulterior ca nu e persoana potrivita pentru noi!

Desi acum suferi, eu cred ca e mai bine ca a renuntat dupa doar o saptamana caci mai tarziu ti-ar fi fost mult mai greu, crede-ma!
Asa te-a scutit de durere!

Sunt si alte motive posibile pentru neasteptata despartire, dar acelea le poti afla doar tu!
Eu zic sa va intalniti cumva fata in fata si sa-l abordezi, desi daca el o sa fie indiferent tu o sa te simti mai rau! Am trecut si eu prin asa ceva asemanator!

Deci lasa-l in plata Domnului si zambeste din nou!happy

| irina20 a răspuns:

Nu e sincer cu tine. O explicatie exista dar nu vrea ca tu sa o afli. Cel mai bine renunta.Sunt multi baieti hot&cool.Nu e decat o saptamana, o sa-ti treaca repede.Bafta!

| Alyyynu a răspuns:

Pot fi diverse cauze... hmm, la 16 ani.
1. Probabil e virgin si tu l-ai luat prea tare iar el nu se simte pregatit.
2. probabil nu esti genul lui, a fost atractia de moment, dar apoi si-a dat seama ca nu poate continua, asa ca a zis sa termine aici ca sa nu te faca sa suferi mai tarziu.

Eu cel putin fac cum e pe la punctul 2, mai ales cand tin la persoana aceea, imi este draga dar nu vreau sa ma implic intr-o relatie, chiar daca am fost pentru o saptamana pe la mare doar noi 2.

| ralucagld a răspuns:

Probabil avea deja o relatie cand s-a combinat cu tine si ii e teama sa fie descoperit.lasa-l sa se desparta. nu ai nevoie de un om de genul asta langa tine happy