Depinde la ce fete ai incercat? Să îți explic realist,cate e probabilitatea sa cumperi o Dacie vs BMW vs Mercedes vs lamborghini? In ziua de azi oameni exagerează cu ceea ce cred despre ei, e mult narcism + o gândire idealistă gen dacă vrei poți avea tot ce vrei,e viața nu este așa, nu putem avea ceea ce ne dorim, nici nu ar fi sănătos mintal, deci vezi și tu de fete urate, frumoși cu frumoși, urâți cu urâți, bărbați vor fotomodele dar nu se uita la ei
Văd că nu pot prin aspect + vrăjeală încearcă cu banii apoi le fac materialiste )))
Ți am zis, am încercat absolut orice. Nimic nu merge, fie că e vb de materialism sau nu
Unde ai incercat?
Peste tot, in orice loc posibil
Și pe sentimente, badoo, tinder, publi 24?
Fii tu insuti. Si mai ales sa-ti placa fata.
Nu incerca sa pari ceea ce nu esti sau sa minti "m-am sucit ca șarpele pe toate părțile". Clar NU!
Chestiile astea se simt, sunt de finete. Fii cea mai buna versiune a ta si ai sa vezi ca fata potrivita o sa se lipeasca de tine.
Așa cum am zis și la întrebare, am fost și eu însumi, nu le au plăcut de nici o culoare
Tot spui "fetele" si generalizezi. Aici gresesti.
Tu nu trebuie sa vrajesti toate fetele. Trebuie sa gasesti fata potrivita tie.
Roaga-te sa intalnesti sufletul pereche.
Rugaciunea e o forma de meditatie. Te va ajuta sa iti aliniezi gesturile si actiunile astfel incat sa intalnesti si sa atragi perechea ta.
In primul rand, prin aceste fete te-ai interesat daca nu cumva ele aveau iubiti / placeau deja pe cineva?
Pe langa asta, te-ai grabit si cel mai probabil te-au vazut prin acel camuflaj, dar ce vrei exact de la aceste fete?
Cum adică ce vreau? O relație, ca oricine altcineva. Ce as putea sa vreau de la o fata. Sunt un bărbat la fel ca voi, nu peste. Caut relație, nu sa trimit la produs in Austria
Si de ce vrei sa impresionezi cu ceva ce nu tine?
In primul rand alege ce esti, fie "golan" fie mai "cavaleresc", nu poti mixa mereu intre cele doua ca lenea si nepasarea sa isi arate formele naturale. Abia dupa ce stii ce esti poti sa cauti ce vrei alaturi si sa remodelezi ce esti deja dupa cealalta persoana pentru a o putea pastra.