| denisa27 a întrebat:

Am si eu nevoie de ajutorul vostru... am un iubit din italia, nu neam vazut niciodata doar la web, vorbim la telefon si pe mesenger si ne intelegem foarte bine ca si cum neam cunoaste de o viata.Niciodata nu s-a intamplat sa ne plictisim atunci cand vorbim. El este plecat in italia cu mama lui de 1 an si noi suntem impreuna de 9 luni.Nu neam vazut niciodata dar eu am degand sa il astept pana cand o sa se intoarca asta o sa fie peste 1 ansad. Din pacat el lucreaza de dimineata pana la 9 seara dupa ora noastra, si nu prea putem sa vorbim asa de mult in ultimu timp.Chear daca nu neam vazut il iubesc cu adevarat. l-am asteptat atata timp... voi ce credeti ca ar trebui sa fac( vreau parerea voastra.va rog) este bine sal mai astept un an?

Răspuns Câştigător
| Jony123 a răspuns:

Eu zic ca da daca va iubiti mult, dar sa fi sigura ca si el te iubeste pe tine, fai un fel de test ceva, testeazal.
Daca il testezi si vei fi sigura ca te iubeste se merita, acum e mai greu sa fiti fideli unu altuia... Eu zic ca ar fi bine sa ai ochii numai pentru el si sa fi tare la orice baiat, oricat ar putea el sa te vrajeasca.
Sper ca te-am ajutat., Funda? Plzzzzzzzzzzzzzzzzzz

5 răspunsuri:
| tabittha a răspuns:

Nu stii ce vorbesti. Nu poti spune ca iubesti un baiat pe care nu l-ai vazut niciodata, daramite cunoscut cu adevarat. Nici nu stii ce inseamna sa iubesti pe cineva de fapt. In fine faci cum vrei dar trebuie sa fii constienta de riscul pe care ti-l asumi. Eu am trecut prin aceasta experienta si nu numai odata. Tu de fapt acum ai o relatie cu un obiect rece numit monitor al calculatorului, nicidecum cu o persoana calda care sa te stranga in brate.

| ღOlimpiaRalukaღ a răspuns:

In mod normal nu e bine sa te intalnesti cu cineva de pe net, dar din cate ai spus e posibil sa fie chiar o idee buna.In astfel de cazuri e cel mai bbn sa te consulti cu parintii tai.Cu toate ca e posibil sa fie si cu adevarat o iubire puura caci m-i s-a intamplat(la prieteni lu la iubiti). Orce ar zice oricine cel mai bine e sa iti asculti parinti.

BAFTA!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca il iubesti, poti astepta si 10happy asta e parerea mea, si sunt intr.o situatie asemanatoare, doar ca nu.i as amare distanta

| Rozipan a răspuns:

Daca il placi, asteapta, dar eu nu cred in relatiile astea prin webcam, poate se foloseste de tine, cine stie ce nebuni sunt in lumea asta.

| Me_6996 a răspuns:

Heyhappy SI la mine ii asemanator numa ca el ii mai departe, mult mai departe si nu o sa mai voina niciodata in Romania si nici nu l-am vazut fata-n fatabig grin. Doar la poze.etc.happy Eu il astept, poate la un momendat poate ca o sa ne intalnim si noi, sper asta.happy Deci ce se poate intampla daca incerrci? Dar asat nu inseamna ca nu trebuie sa nu te distrezi, Asteapta-l asta ii parerea meabig grin.