Sa-ti zic si traducerea?
prima inseamna "te iubesc din toata inima"
si a doua "esti cel mai important om din viata mea"
sper ca ti-am fost de ajutor
Pa pa
@nicunebunu e bun multumesc ... dar pe asta o stiam si eu ... ceva mai frumos . multumesc oricum!
o zi minunata iti doresc!
@nicunebunu scuze acum am realizat "te amo" este in italiana ...in spaniola este "te chero" ... ii vorbeam "omului " in italiana
merci, gestul conteaza!
@kidu multumesc foarte mult :* ...insa acestea le-am inteles de cum le-am citit . multumesc! :* :*
@nekane am pus "geana" pe un spaniol de acum sa ma vezi serenade..alea alea :X
@nekane avem si inca multe ... vb pe mess dar sa te grabesti putin ca am "musafirul" acela important m-am facut fata cuminte ( pe dracul )
apropo ...hai ca o dam in chat pan' la urma ... da-mi si mie o mana de ajutor aici ca tot esti asa curioasa ...doar pentru asta este site-ul: sa ne ajutam :*
Adriana_sw33ty nu este te chero ci te quero, kidu nu este ombre ci hombre. declaratii nu stiu, eu ii zic la iubitul meu in romana, cu toate ca nu prea intelege.
Uite cea mai frumoasa si prea minunata declaratie de dragoste este asta dar sa stii minte aceasta declaratie: te iubesc asa cum dumnezeu iubeste lumea :X:X:XX:X
Declaratia care a ziso "88888" se traduce asa: te quero como dios ama el mundo:d
beausingurlamasamea întreabă: