| Aries a întrebat:

Am si eu nevoie de ceva sfaturi va rog: am cunoscut o fata iar acum suntem impreuna, o plac mult, si vreau sa fac ceva special sa o fac sa se simta speciala. Vreau sa fac ceva care sa o surprinda placut.Nu ma refer neaparat la un cadou, poate sa fie un gest frumos care sa o surprinda.astept ideile voastre.Cred ca fetele ar fi in cea mai mare masura sa raspunda.Multumesc!

7 răspunsuri:
| flow a răspuns:

Ar fi frumos sa o duci intr-un loc special pentru tine. undeva frumos.un parc cu o priveliste minunata ceva intim

| ignore a răspuns:

Du-te cu ea intr-un loc frumos l voi in oras unde crezi ca ar vrea sa mearga

| SamSon a răspuns:

Nu sunt fata, dar cred ca niste flori, ciocolata, o blimbare in oras ar fi chiar Ok.

| BlueBird a răspuns:

Ce zici de un medalion de ala frumos care se deschide si sa pui acolo poza ta si a ei happy? Sau o rama foto cu poza voastra happy.

| acadele2000 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa o inviti seara la o plimbare in parc si sai dai un trandafir

| BlueBird a răspuns:

Poti sa o legi la ochi devil. Si sa o duci intr'un loc frumos...Ce imrepjurari frumaose stii tu pe acolo prin zona ta : un lac, un rau ...etc o campie ceva frumos unde ea n-a mai fost happy.

| DilauRo a răspuns:

Nu sunt fata dar eu cred ca daca vrei sa o faci sa se simta speciala ofera-i o floare de fiecare data cind va intilniti si din cind in cind cite un cadou.Eu asa cred ca poti face o fata sa se simta speciala sa-i oferi flori si cadouri chiar daca nu este ziua ei.