| cOnTexT a întrebat:

Am si eu nevoie de niste ideei noi, ce pot vorbi cu o fata cand ma intalnesc cu ea in oras, la suc, sau cand stau pe banca big grin... stiu si eu cateva "vrajeli" dar vreau unele noi!

4 răspunsuri:
| valy a răspuns:

Orice.inafara de scoala.se va plictisi si va pleca mai departe. cel putin asa fac toate fetele.
Poti incepe prin a o cunoaste.sa stii ce ii place si ce nu. ce fel de prieteni a avut in trecut. ce i-a placut la ei.si daca chiar te va interesa persoana cuvintele vin singure.si inca un sfat.cand nu ai ce spune si nu spuneti nici 1 nimic fa-i un compliment frumoshappy

| cOnTexT explică:

Ma eu nu ma refer la vrajeala ieftina a unorawinking ma refer la vorbe dulci, este penibil sa stai cu o fata si sa nu zica nimeni nimic, laughing! Nu imi fac griji pentru persoana care sunt eu., nu vreau sa par fals sa se indragosteasca de ce NU sunt eu! Pana la urma numa voi fetele stiti ce e in capusorul vostruhappy!

| Crazy Penguin a răspuns:

Nu trebuie sa-ti faci texte dinainte. Parerea mea e sa gasesti cateva subiecte dinainte sa te intalnesti cu ea, pe care sa le tii minte(ca sa eviti momentele in care nimeni nu zice nimic), iar din subiectele alea sa te legi de altele care apar in conversatie...

| AndreeaPAG a răspuns:

Toti va ganditi la vrajeli...
De ce nu poti fii tu? Crezi ca o sa se indragosteasca de vrajelile tale sau de persoana care esti? happy