| ingerassecret a întrebat:

Am si eu nevoie de niste sfaturi de la voi, pentru ca sincer numai stiu ce sa cred sad
Ma impacasem cu fostul meu prieten prin octombrie.Totul era atat de frumos intre noi, ne integeleam bine, era totul perfect.Am petrecut impreuna sarbatorile de iarna.
Chiar credeam ca s-a schimbat cu adevarat si vom fi multa vreme impreuna, insa nu a fost asa.
In urma cu 2 zile am avut o mica cearta.Seara primesc un telefon de la el in care spune ca nu vrea sa ma piarda si ca ma iubeste.Am trecut peste aceea cearta si a fost bine.
Ieri toata ziua am stat cu el pe afara.Ne-am plimbat, am vorbit a fost ok.Seara primesc un mesaj in care imi spune"nu cred ca mai merge relatia asta,serios... vreau sa fiu singur o perioada,sper ca ma intelegi",eu i-am zis ca numai am ce sa spun ca m-a lasat fara cuvinte, si mi-a zis el "spune ce ai de zis", si i-am zis ca numai are rost oh go on...
Nu imi vine sa cred ca l-am pierdut sad.De aseara plang si numai imi revin.Mai aveam putin si faceam 2 ani si 8 luni sad
Nu inteleg cum acum 2 zile imi spune ca ma iubeste si pe urma ca vrea sa fie singur o perioada.
Ce doare mai tare, este anume ca il vad zilnic, pentru ca sta in bloc cu mine.Mai tarziu cand o sa ies afara,si cand stiu ca nu o sa il mai pot tine in brate ma doare enorm de mult.
Ce ma sfatuiti sa fac in aceasta situatie?
Ce parere aveti despre ce a facut el?
Chiar am nevoie de sfaturi,pentru ca numai stiu ce sa fac.
Ce doare mai tare, este anume ca il vad zilnic, pentru ca sta in bloc cu mine.Mai tarziu cand o sa ies afara, si cand stiu ca nu o sa il mai pot tine in brate ma doare enorm de mult sad

9 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Am inteles durerea din tine,dar ma intreb unde este personalitatea ta...el hotaraste sa va despartiti,el si-aduce aminte ca te iubeste si nu vrea sa te piarda,el considera ca relatia nu merge si vrea sa fie singur o perioada,toate EL!
Tu n-ai nici o reactie la toate astea,aprobi si il lasi sa faca ce vrea si cum vrea,fara vointa personala,fara nici un punct de vedere!
Poate sa fie si motivul pentru care nu mai vrea,un baiat apreciaza o fata cu personalitate si vointa personala,care il intriga si-l face curios,nu un mic robotel care il aproba intru totul. Poate,zic,n-am de unde sa stiu!

Probabil e timpul sa mergi inainte,minunata revederea chiar de scurta durata,dar drumul continua.
Soarele nu se va opri in loc din cauza asta si nici viata ta nu se termina aici.

Plangi sa te descarci,trage aer adanc in piept,sterge-ti ochii si realizeaza ca maine e prima zi din noua ta viata, una fara el, complet libera sa-ti alegi un altul de zeci de ori mai potrivit pentru tine!

Capul sus!
Si nu te mai uita in urma, cred ca mai multe lacrimi decat zambete ti-a adus relatia asta!
Cauta una in care DOAR sa zambesti, cel putin!
Pentru ca se poate!
happy

| Zenithf a răspuns:

A fost unul care si-a luat o Dacie prin anii 80, si a fost mandru tare. Prin 91-92, veneau vecinii lui din bloc cu Peugeot, WV, Alpha Romeo si cine stie cate alte tipuri de masini din strainatate, unde s-a nimerit si ei sa mearga. El tot cu Dacia.
Da' hai sa n-o lungesc tare, finalul este ca o ajuns si el sa-si ia un Daewoo, si Dacia lui draga o ajuns la fier vechi.
Ideea este ca Dacia lui nu o mai mers, si la fel si a ta, si trebuie si tu sa o lasi pe a ta sa doarma somnul de veci.
Me so sorry, me no wanna hurt u. sad

| Awesom a răspuns:

Mergi mai departe, cauta-ti pe altul.

| ElenaSA a răspuns:

Este o relatie cu "nabadai". Se pare ca unele decizii ale lui de despartire sunt motivate, altele nu sau cel putin nu le cunosti tu.Este obositoare o astfel de relatie. E chinuitoare si despartirea si relatia. Alege ce doare mai putin.

| Chamberlin a răspuns:

Pai daca te-ar iubi cu adevarat s-ar intoarce la tine.

| Darius392 a răspuns:

Incearca sa il faci sa te ierte.

| manuel72 a răspuns:

Sterge-ti lacrimile pentru ca nu merita, sunt multe alte lucruri frumoase pentru care merita sa zambesti.De ce sa stai "agatata" de un baiat cand sunt sute de alti baieti care te-ar placea fara probleme.Nu conteaza cati ani faceati de cand erati prieteni, nimic nu dureaza in etern, in felul asta ai vazut pe pielea ta ca innodand relatia ati lungit o agonie.La varsta voastra e usor sa te indragostesti, sunteti schimbatori, va refaceti foarte usor, asa ca...treci mai departe oricat de greu ar parea.Cui pe cui scoate.

Răspuns utilizator avertizat
| SebastianCMT a răspuns:

Nimic nu e vesnic... Ai incredere in tine ca o sa fie bine si nu te mai gandi la el ca la un iubit.