Nu ai ce sa faci. Le-ai dat de buna-voie, nu l-ai reclamat cand erai minora, acum faptul e consumat de prea multa vreme si mai esti si majora pe deasupra. Eu zic asa - si chiar nu glumesc: daca arati bine, zi-i ca n-are decat sa le publice. Si pe web, fa numai ce vrei tu, cand vrei tu, cu cine vrei tu. Nu obligata sau santajata. E mai placut
Cu cea mai mare seriozitate iti spun ca ai fost proasta. Da' rau de tot. La momentul respectiv iti placea ceea ce faceai, iti placeau complimentele lui despre fizicul tau - motiv pentru care ai facut acele poze nud. Si i le-ai trimis! no comment...
Solutii: termina sa i te supui! lasa-l sa-ti posteze pozele (oricum le va posta, mai devreme sau mai tarziu, doar pentru a-ti face in ciuda).
Nu-ti fa griji! pe mine nu ma vor interesa pozele tale in pielea goala la WC, in fata oglinzii. Oricum, nimeni nu stie cine esti. Daca erai vedeta, poate prezentau interes pozele tale. Dar din moment ce esti doar un simplu utilizator TPU, esti neinteresanta. Ia-o ca o incurajare.
Imi pare rau pentru tine, imi imaginez in ce situatie esti, si pe cuvant ca ma ingrozesc la chestia asta.
A fost intr-adevar un gest foarte neinspirat sa ii dai pozele alea.
Acum, nu prea mai ai ce face, faptul e consumat.
Poate doar ai putea sa incerci sa il convingi si sa ajungeti la o intelegere. Singura solutie...
Iti doresc numai bine
Pai atunci eram curioasa ca am avut o pr care practica asa ceva si eram si eu curioasa pe moment era distractiv
Ii dai ignore nu mai vb cu el, nu mai stie nimic de tine si nu mai are cum sa te santajeze, sau iti faci alt id
Mda, clasic
poze precum cele cu tine sunt sute de mii pe tot netul asa ca sansa sa le vada cineva cunoscut e destul de mica
si daca le vede nu e o tragedie, intr-un an se uita complet
ce ai facut nu e asa grav daca ai inteles macar ca nu e indicat sa mai faci
ce inteleg ca faci acum (la web) e o tampenie pentru ca pe langa poze o sa aiba si filme...
sfatul meu e sa intrerupi cu orice risc legatura cu tipul, pe cat posibil fara scandal dar ferm
in cel mai rau caz le pune pe net, o sa treaca si gata... mai ai multi ani in fata si o sa fii in situatii mai jenante ca asta any way
teoretic ce face el se numeste santaj si poti sa iei si masuri legale daca treaba degenereaza (poti sa intrii pe bloguri/forumuri de drept si sa ceri sfaturi pentru situatia respectiva)
dar primul pas e sa nu "faci ce zice el la web" si sa intrerupi orice legatura cu idotul
hope it hleps