Fi atent...nu te poti gandi imediat ca nu te iubeste, poate ii este oarecum frica sa nu ramana insarcinata si de aceea prefera sa faceti sex doar daca va casatoriti.Aici trebuie sa te intreb:ai cerut-o in casatorie? daca nu atunci ea ce crede ca te vei insura cu ea doar pentru a face sex? ce sa zic spune-i sa se gandeasca mai intai la un lucru pe lumea care multumeste si nu ii pacat. Daca tot zice ca ii pacat sa faci sex fara sa fi casatorit.Ai putea sa o intrebi daca ar fi de acord sa te culci cu alta fata, la o adica esti baiat si nu ai 15-16 ani sa zici ca nu ar fi un lucru care sa te preocupe, nu-i asa? mai vb cu ea poate se trezeste.Si ca sa iti dau sfat:nu te casatori de pe acum ai doar 19 ani, casatorit o sa fi o viata, nu te lua dupa mintea ei, gandeste-te ca mai exista fete ooooooo, cate vrei. Ii doar alegerea ta.Asa ca daca nu vrea MERGI MAI DEPARTE.
Eu nu as sta cu o tipa asa incuiata.Acum serios, nu mai are 15 ani, are 19.
E pacat mare...ar trebui sa nu mai fie loc in iad atunci.Chiar e absurd sa mai mentii povestea cu fata mare care se marita pura si bla bla bla. Daca asta e visul ei. n-are decat sa i-l indeplineasca altul, ca nici sa te casatoresti la 19 ani ca sa faci sex e prea de tot.
Din cele ce spui tu pot sa imi dau seama ca nu aveti incredere unul in celalalt. Tu crezi ca ea nu te iubeste. Te-ai gandit ca poate si ea crede ca tu nu o iubesti si are nevoie de siguranta, lucru pe care il va dobandi abia dupa casatorie. Doar atunci va putea stii sigur ca o iubesti, ca nu ai vrut doar sa iti bati joc de ea si dupa sa o lasi.
Mai intai trebuie sa ii castigi increderea, iar ea sa o castige pe a ta. Din cate vad, nu a fost suficient un an pentru asta, deci pentru a face dragoste cu atat mai putin.
Vorbeste sincer cu ea, spune-i ca o iubesti(daca simti asta), intreab-o daca si ea simte la fel. Mi se pare ciudat ca nu aveti incredere unul in celalalt dupa un an. Oricum, fara incredere reciproca nu exista relatie si atunci mi se pare destul de normal sa nu existe nici relatii sexuale.
Sa stii ca am cunostinte(fete) care au aceeasi parere ca cea a prietenei tale. Asa cum exista presiuni din partea societatii "sa o faci", la fel exista si presiuni de genul "nu o fa". Si chestia asta e mult mai chinuitoare decat iti imaginezi tu. Daca o iubesti, te sfatuiesc sa nu renunti. Mai mult ca sigur o sa te saturi de fete care vor "sa o faca" fara sa isi puna prea multe probleme.
Cel mai bine ar fi sa ii spui sa se mai gandeasca si poate o sa vrea poate nu e pregatita sa faca pasul acesta mai asteapta si tu vreo cateva luni si nu te duce la alta fiindca o s-o faci sa sufere si nu o parasi, intelege-o si pe ea. SUCCES!
Au mama voi baietii... daca o fata nu vrea sa faca dragoste cu voi deduceti ca nu va iubeste. Ei bine nu e asa, dacatu o iubesti ar trebui sa o astept. totusi ai si tu marea ta parte de dreptate, pana la nunta? hai ca e prea de tot fata asta, in ritmul asta nunta va avea loc tarziu... du-te si tu pe centura cauta. ti o gagica, iti satisfaci nevoile si gata! daca o iubesti, asta sa faci.
Eu spun ca ea are dreptate si intr-adevar e pacat sa te culci cu cineva inainte sa te casatoresti
Pune presiune. Spune-i ca ai asteptat un an si ca nimeni nu ar fi asteptat-o atat. Nu cunosc pe nimeni sa fi asteptat un an la 19 ani.
Spune-o in asa fel incat sa reiasa ca e norocoasa ca te are si ca asta nu va schimba nimic.
Si daca tot zice nu, cere o pauza pe motivul ca se gandeste doar la ea si ca si tu ai nevoi.
Risti si castigi, my friend.
O ai foarte mica, nu?
Sunt unele persoane care tin cont de acest lucru... k e pacat sa faci dragoste inainte de nunta, dar daca voi doi va iubiti si aveti incredere unul in celalalt nu vad unde ar fi problema... tu, ar trebui sa mai astepti sa va mai cunoasteti, sa comunicati mai mult. Poate ea nu este inca pregatita de acest lucru.