anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu nevoie de un mic ajutor. imi place foarte mult sa cant! Atunci cand sunt suparata, si cant, parca uit de tot! Pur si simplu muzica ma linisteste. ma face sa vad lucrurile altfel! Dar cum as putea sa imi dezvolt si mai mult vocea acasa?

8 răspunsuri:
| UbexFlo a răspuns:

Pai ai putea canta cu castile in ureche dar CU TOATA VOCEA TA, SA NU INCERCI SA te abtii si apoi incearca cu negativ sau accapella si vezi cum iese. Uita-te pe youtube la cursuri de canto, fa vocalize si inainte sa te apuci sa canti o melodie ascult-o foarte bine si fi atenta la momentele cand cantaretul respectiv respira si fi atenta si la tonalitate bineinteles.

| JoMo a răspuns:

Pai ai putea sa canti mai mereu si nu ar fi rau pentru voce sa mai bei din cand in cand cate o cana de lapte cu miere.De exemplu dimineata sau intre mese sau ca un desert.winking

| LollaHipHap a răspuns:

Pur sh simpiu canta asa iti lucrezi sh vocea. sh mie imi place sa cant! ce gen de muzica iti place sa canti?

| Andreeasweet a răspuns:

Si eu am aceeasi dulema si mie imi place sa cant si uit de toate atunci cand cant, mai particip si la concursuri la scoala dar nu e de ajuns si parintii nu vor sa ma dea la ore de canto, dar incerc sa ma descurc singura asta e, lucrez cat de mult pot

| LaLaLaLoveAlex a răspuns (pentru Andreeasweet):

Stiu,lasa ca ne facem noi mari, ne angajam si ne inscriem singure la ore de canto! asta e.si eu incerc sa ma descurc singura. sad

| RINA2 a răspuns (pentru LaLaLaLoveAlex):

Nu stiu cati ani ani,dar ai putea sa te inscrii la un liceu de muzica cum ar fi Dinu Lipatti, eu iti vor spune daca poti face cariera sau nu. Daca ai voce ai sanse foarte mari sa te afirmi acolo, si nu te costa nimic.Succes!

| LaLaLaLoveAlex a răspuns (pentru RINA2):

Eu sunt din Ploiesti.am 17 ani si nu mai este niciun liceu de muzica la noi in Ploiesi, A fost unul dar s-a desfiintat acum multi ani...

| IonDiana a răspuns:

Si eu sunt in situatia ta numai ca... eu fk vocalize aksa.si fac de ceva timpp. vocea mea acum este mult mai lucrata. sunt cls 8.si vr sa urmez dinu lipatti Bucuresti, chiar daca sunt din prahova happy