| Ralu_5701 a întrebat:

Am si eu nevoie de un mik ajutor... nu de mult timp m-am despartit de fostul prieten si vreau sa'l uit cat mai repede posibil. Cum as putea reusi?

5 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Umple-ti timpul cu lucruri care iti fac placere.Iesi din casa,plimba-te,intalneste-te cu prietenele,mergi in locuri noi,nu lega orice pereche pe care o vezi de faptul ca esti singura,refuza sa te gandesti la el.
Este grea situatia in care te gasesti,dar daca mintea ta e tot timpul ocupata cu altceva,iti va fi mai usor.
De multe ori in viata,lucrurile nu merg cum am dori,cei din jur ne ranesc si noi suferim. Oricat de greu ar fi,insa, invatam sa traim cu asta, ne obisnuim.
Curaj!

| vlaaddd a răspuns:

Einstein nu a gasit inca formula uitarii ex-ului.

| June_3537 a răspuns:

Nu prea ai cum sa-l uiti asa repede daca ai tinut cu adevarat la elhappy.ar trebui sa incerci sa-ti impui tie ca a fost o alegere corecta,ca baieti mai sunt si ca lumea nu se prabuseste fara el.
Fi puternica! nu va fi prima despartire,nimic nu tine la infinit.
ai grija de tine,iesi afara cu prietenele,nu te mai gandi la el! incearca sa flirtezi cu baietii din gasca ta si nu numaibatting eyelashes.sa asculti muzica buna, sa te relaxezi, wtf?! mai un pic si e vacantalove struckprofita de timpul petrecut cu colegiihappy.
Bft!:*

| dayanalove12 a răspuns:

Te-ai despartit de fostul prieten, cam dureros sad. nu poti ca sa-l uiti cat mai repede posibil, dar ai putea sa faci cate ceva ca sa uiti :d:
1. du-te cu prietenii la plimbare, prin parc, la cinema, la distractie;
2. nu sta inchisa in casa si sa suferi dupa un prost pentru ca nu merita;
3. orice ai face nu te mai gandi la asta.
sfatul meu: traieste-ti viata din plin pentru ca nu merita ca sa suferi dupa un prost. o sa ai timp si sa suferi, dar nu acum. acum ai toata viata inainte. iesi la distractie, distreaza-te. happy

| FreddieMercury a răspuns:

Ai nevoie de o spalare de creier. Pentru asta te poti programa la mine, Dr. Freddie Mercury, expert in orice fel de spalari.