Cand iti dai seama ca se uita, nu te uita la el. Zambeste, fii delicata, iar apoi uite-te la el zambind si treci indiferenta pe langa el. Zambeste mereu, niciun baiat nu isi doreste sa aiba alaturi o fata trista. Daca dupa o buna perioada de timp nu isi face curaj sa vorbeasca cu tine, baga-l tu in seama. Fa cumva cunostinta cu el si da-i semne ca-l simpatizezi.
Mda.voi nu tot la fel ati fost? Baiatul e la liceu.
Ba da, asa am fost, si mi-e ciuda rau ca am fost asa.
pai vezi. mie imi place asa cum e el decat un tupeist care nu stie sa lege doua fraze
Nu te mai uita la el pentru ca il intimidezi, lasa baiatul sa te priveasca, el acum descopera frumusetile naturii! Ce sa faci in viitor cu un asemenea mascul? Tu ai nevoie de un baiat care stie si este capabil de ceea ce vrea, nu de un copil! Crezi ca stie sa te sarute?
Poate te place s se andeste ca poate sa te raneasca. sau segandeste ca tu nu il placi. poate vrea sa se bage cu tine in seama dar ii e teama. :* si mie mi sa intampat si l-am lasat sa faca el primul pas. daca el nul face... nul face nici tu daca ti il faci o sa-si bata joc de tine... :*