anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu nevoie de un sfat:
Cel mai bun prieten al meu s-a indragostit de colega mea de banca(cei 2 s-au cunoscut intr-o excursie in italia la incepultu verii, bineinteles prin mine). Acum problema e urmatoarea am vb cu colega mea si a zis ca e simpatic(de fapt a zis ca-l place...big grin, ce frumos) si chestia e ca :desi se plac nu au curajul sa si-o spuna.Eu m-am gandit sa-i chem in oras, si pe el si pe ia si apoi sa zic ca lipsesc cateva momente (gasesc eu motiv) si sa-i las singuri...

Ce spuneti credeti ca procedez bine?

Răspuns Câştigător
| D33a98 a răspuns:

Da, de ce nu. E o idee chiar foarte buna, si eu am incercat mai demult si sa fiu sincera am reusit eu ceva.

Fundita?

6 răspunsuri:
| marrr a răspuns:

Vorbeste cu el. Daca as fi pusa in situatia asta m-as simti prost sa ne aduca altcineva in acel punct in care sa ne sarutam sau sa ne intrebam unul pe celelalt ce sentimente avem. Ar fi mai bine daca el ar invita-o pe prietena ta undeva unde sa vorbeasca si sa fe singuri. Daca tu crezi ca va merge planul tau, e ok, sper sa mearga.big grin

| Andrusk_3090 a răspuns:

Ar fi o idee buna.succes

| florenzo a răspuns:

Mda...ar fi ceva. Dar indicat ar fi ca in acel moment sa te sune cineva... apoi sa le zici sa te scuze 30 minute, ca trebuie sa ajungi undeva(gasesti tu ceva. ex:ai uitat sa duci ceva la o colega sau coleg)
Spor la treabahappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ca cel mai bine ar fi sa-i zici lui sa faca pasul asta. daca n-are curaj nasol. o sa aiba altu si-apoi o sa-i para rau.

| Sadamizu a răspuns:

In legatura cu asta prietenul meu mu e asa timid mai timida e ea.happy

| Sadamizu a răspuns:

Nu stiu sigur, de asta v-am cerut parerea...