| cristeaalexandra a întrebat:

Am si eu nevoie de un sfat de la voisad
Mai tarziu o sa vina la mine fostul meu prieten sa ne uitam la un film comedie si problema este ca eu vreau sa ma impac cu el dar nu stiu cum sa ii spun, cum sa incep subiectusadimi este cam rusine:-s.
Ce sa fac? cum sa ii spun?sad

Răspuns Câştigător
| Djlsghtnquuw a răspuns:

Deschide pur si simplu subiectul, o sa fie greu la inceput, dar daca spui direct o sa clarifici mai repede situatia.

3 răspunsuri:
| hellaw a răspuns:

Pai cum vine la tine si voi sunteti certati?laughing pai iti zic eu cum. te urci pe el, sari la gura lui si in timp ce va pupaciti ii zici tot ce ai de zislaughing:*baftalaughing:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prin acceptul de ai permite sa vina la tine, deja i-ai dat de inteles ca vrei si tu sa va impacati.

| F1rstBlooD a răspuns:

Problema e urmatoarea ca tu ai acceptat sa vina la tine si asta inseamna ca vr sa te impaci cu el
singura sansa e ca atunci cind iti va spune ca daca vr sa te impaci cu el tu sa-i spui ca nu sti si mai astepti si tu 1 zi si cind te va intreba a doua oara sa-i spui ca nu nu vr, mai bine asa ca daca ii spui la tine acasa e mai prost asa ii spui si tu pe mes, facebook etc si n-o sa mai fie rusinea mare si inca ceva:
cine dracu tea pus sal inviti la un film daca nu vr sa te impaci cu el