El are nevoie de o femeie cu care sa-si potoleasca hormonii. E un barbat slab, pampalau, incapabil sa-si tina pantalonii pe el si decat sa plateasca prostituate, prefera o amanta, care ii mai poate oferi in plus si ceva companie si nu ii cere bani. Tu ai acceptat acest post ingrat si asta inseamna ca asta este calitatea ta umana: esti amanta, femeia din umbra, care se multumeste cu firmiturile de la oficiala, care este folosita pentru placeri de tot felul, dar care nu este scoasa in luma. Nu ii cere sa se desparta de prietena lui, chiar daca o va face, nu te va avansa pe tine in pozitia ei, fiindca este rusinos sa-ti scoti amanta pe undeva, rad toti de tine. Eventual, isi va gasi alta oficiala si, daca va mai avea nevoie de serviciile tale, te va pastra in aceeasi pozitie. Daca isi va gasi o paretnera in Bucuresti, risti sa renunte la tine, nemaifiindu-i necesara.
In locul tau nu pot ajunge prea multe femei, fiindca este o pozitie dificila, care necesita foarte multe sacrificii si multa umilinta. Nu cred ca as putea sa traiesc astfel, m-as revolta, sunt si eu om, nu o carpa, nu pot fi folosita astfel. El are nevoie de tine, asa cum ti-am zis, este slab si neputincios si tu ii folosesti sa-si rezolve ieftin nevoile. Cum sa renunte la tine? Tu, daca ai avea pe cineva care ti-ar face curatenie, ti-ar spala, calca, gati si nu ti-ar cere nici un ban, ai renunta la servitoarea gratuita? Eu personal nu as renunta la cineva care imi face servicii gratis, atata timp cat ti-a spus foarte clar (si ti-a si demonstrat) ca esti doar buna pentru atat. pe ea probabil nu o iubeste (sau o iubeste in felul asta umil), dar se simte bine in compania ei, o admira si isi doreste sa o aiba alaturi, sa se poata mandri cu ea. Este genul de barbat care nu respecta femeile, care a fost invatat ca femeia este inferioara si nu merita prea multe. Fiindca pe ea o place, ii ofera maximul de respect de care este capabil. Dar are nevoie si de o sustinere pentru nevoile mai putin oficiale si aici intervii tu.
Dupa poza dumneavoastra imi dau seama ca sunteti mai invarsta si eu find mica de ani ar trebui sa va respect. Deci in primul rand va multumesc pentru rasp dumneavoastra. Dar ati inteles gresit cuvantul de amanta sau poate l-am folosit eu cresit. Nu am avut niciodata o relati sexoala cu el, am avut momente cand eu mi-am dorit si el a zis nu pentru ca ma respecta si nu vrea sa profite de mine, nu ii calc, nu ii gatesc sau alte servici de acest gen. Pur si simplu iesim impreuna in oras la o cafea sau in parc; ne tinem de mana, ne sarutam mai bine spus ne comportam ca un cuplu!
Deci te foloseste, deocamdata, doar pentru a-si acoperi necesitatea de a nu fi singur. Asta nu inseamna ca sunteti un cuplu. Iar daca te-ar respecta macar un gram, nu ar permite nici o clipa sa fii "amanta", ci ar fi incheiat realtia cu cealalata inainte sa te invite prima oara undeva. Respectul inseamna sa te trateze ca pe un om intreg, nu ca pe anexa celeilalte.
Esti sigura ca te iubeste? Printr-o situatie ca asta am trecut si eu,si cand el o sa se sature de tine, o sa-ti dai seama ca doar te-a folosit. Daca tinea la tine se despartea de cealalta. Si in plus, ce dovada mai vrei ca ea e mai importanta pentru el decat esti tu? Lasa-l in pace, baieti sunt destui, care chiar merita iubirea ta.
Intr-un fel sunt de acord sa il las in pace, crede-ma am facut asta de multe ori dar tot el ma cauta si ma zapaceste.
Nu te mai impaca cu el. Lasa-l sa se gandeasca mai bine cu cine vrea sa ramana. Trebuie sa fii puternica si sa il lasi putin in pace. Situatia asta nu o sa tina pentru mult timp, mai mult o sa-ti faca rau.
Crezi ca daca ar tine indeajuns de mult la tine, nu ar fi renuntat la prietena lui?
Nu cred ca e tocmai buna relatia asta pentru ca nu duce nicaieri. Singurul tau avantaj este ca te afli in Bucuresti si cu toate astea, tot tu esti cea "secreta".
In locul tau as merge mai departe si as renunta.
Daca te-ar iubii cu adevarat te-ar fi ales pe tine. Iti place situatia in care te afli? Sa fii mereu pe locul 2? Eu zic sa-l lasi pe el si sa-ti cauti pe altu care iti acorda numa tie atentie, baiatul acesta te place dar nu are aceleasi sentimente pe care le ai tu fata de el, o iubeste pe cealalta si asta se vede clar din moment ce au impreuna 1 an jumate. Bafta!
Probabil ca tu esti o tipa " buna"si el nu da cu piciorul la asa ceva. Niciodata tu, ca (si) amanta, nu poti lua locul prietenei lui, decat in pat si numai cand doreste el. Pe ea o tine de buna si pe tine fiindca esti "buna".
Buna.
Eu cred ca indiferent cat de mult il iubesti nu vei putea sa stai in postura de "amanta" la nesfarsit Adica. daca ar afla acea fata fii sigura ca el te-al lasa tot pe tine balta, si ar continuua sa ramana cu ea, si apoi tu vei cadea prost in fata tuturor si te va lua drept "curva". ca vezi si tu cum e lumea de azi..De ce nu-i pui intrebarea asta lui? "De ce nu poti alege intre mine si ea? Zici ca tii la amandoua, dar nu vei putea sta la nesfarsit asa" Eu asa l-as intreba.
El cred ca te tine de rezerva..Adica daca e sa se intample ceva cu relatia lui, te are pe tine ca vede ca il iubesti si de aia tot trage la tine, chiar si atunci dupa ce va despartiti Baietii in ziua de azi sunt foarte perversi, si stie cum sa faca o fata doar din vorba Iar noi naive, punem botul, pentru ca ii iubim
Sincer..Nu te merita, stiu ca ti-ar fi greu sa renunti la el, dar gandeste-te ca tot tu vei pica prost, el pe acea fata o vrea Crezi ca daca te vroia pe tine cu adevarat mai statea cu fata aia 1 an jumate, sau cat ai zis tu? Poate are doar drag de tine asa, dar pe acea fata o iubeste.
Te inteleg. Dar cred ca meriti un baiat doar al tau, nu sa-l imparti
Crezi ca se merita sa ne lasam calcate in piceoare de un baiat? Clar NU!
Iar cu timpul o sa-si dea el seama cine pe cine a pierdut Daca nu a stiut sa aleaga intre tine si ea.
Sfatul meu este sa incerci sa te retragi, si sa-i lasi sa ramana ei fericiti
Sa incerci sa-ti faci pe altcineva, si sa-l dai uitarii.
Iar daca te va cauta, nu-i mai raspunde, fii tare, stiu ca e dureros, dar nici sa te umilesti asa..Ai si tu orgoliul, si mandria ta de fata.
Capul sus! Mai sunt baieti, si mai buni ca el.
Te pup, si ai grije
Pai prietena lui a aflat de multe ori de mine si nu m-a lasat niciodata. Nu ma mai cauta un timp ca sa se linisteasca apele si dupa o luam de la capat. Nu m-am lasat niciodata calcata in picioare de el pur si simplu el ma inteles cel mai bine si nu m-a lasat niciodata. Comportamentul lui est schimbator poate si pentru ca este zodia peste; asa sunt pesti acum iti lasa impresia ca te iubeste si a 2a zi iti da cu picioaru, pare fericit dar stiu ca nu este asa. De 5-6 luni nu se mai intelege nici cu prietena lui dar nu imi spune de ce. Stiu ca cu ea s-a culcat de la inceputul relatiei.
E destul de putin relevant de ce nu renunta la tine. Pentru ca... in mintea lui (si in realitate, de altfel), el nu este cu tine. Poate are un anumit atasament fata de tine, poate are si un anumit devotament fata de fata cealalta, insa daca "te-ar iubi", te-ar scoate la un suc si ar face ceva.
Daca tu simti ceea ce zici pentru el, mai bine da-i un hint destul de clar si retrage-te. Daca el nu face ceva concret in urmatoarele zile, atunci nu mai accepta postura asta care tie iti face rau dar nu iti aduce nimic...
Nu renunta la tine tocmai pentru ca tu esti in Bucuresti.el pe ea o iubeste.dar are nevoie de o inlocuitoare
Pai nu stiu ce sa iti raspund de fapt am trecut prin aproape acelasi lucru ca si respectivul, am avut o relatie destul de lunga dupa care am pus punc, si peste putin timp am avut o alta relatie. iar apoi fostul s-a intors spunand ca ii pare rau. si nici eu nu stiam pe cine sa aleg. Dar de obicei se spune ca daca o/il iubeai pe prima/primul nu mai exista o a doua persoana. poate te iubeste pe tine si a ales-o pe ea pentru ca ii este greu sa ii spuna, dar poate pe ea o iubeste si te foloseste ca sa isi iroseasca timpul. Vreau sa zic, cand va termina facultatea crezi ca va ramane cu tine sau se va intoarce la prietena lui? Mai bine termini relatia pana nu va fi prea tsrziu si daca este ii spui sa vina la tine doar daca s-a decis pe cine sa aleaga si a incheiat relatia cu prietena lui.