Mey, dar ce e de epuizat ca pot vorbi non-stop de vreme, vacanta, scoala, teme, colegii de clasa, familie, carti citite, emisiuni preferate, sentimente, planuri, cariera aleasa, dragoste, prieteni, reprosuri, absolut orice!
Uite, eu de exemplu ii povestesc iubitului ce am facut in ziua respectiva si el la fel, si asa trec 20-30 de minute. Ii spun si bancuri, radem ca nebunii, sau incepem sa ne tachinam, sa ne gadilam, sa ne luam la ''bataie'' in joaca, pe scurt sa ne distram si sa facem absolut orice ne trece prin cap!
Desigur, ca sa nu fie presat ca trebuie sa ii vorbeasca poate sa mearga cu ea la cinema, la fast food sau o plimbare linistita prin parc cu prietenii!
Chestia e sa nu stea blocat cu gandul la ''ce zic?''!
Vezi tu adevaratele minuni se gasesc totusi in lucrurile marunte care ne inconjoara, ar trebui sa discute si despre cele mai banale lucruri, ce frumos bate soarele, ce frumos se aude ciripitul pasarelelor.Eu chiar refuz sa cred ca intr-o relatie se pot epuiza toate subiectele. Daca doua persoane chiar se iubesc cu adevarat este imposibil sa te plictisesti.
Subiectele sunt inepuizabile, daca vrei, poti sa discuti despre orice.ar trebui sa iasa mai des in lume, sa faca diverse activitati impreuna, asa nu este neaparat nevoie de cuvinte, poate ar putea povesti ce face fiecare separat, cat persoana iubita nu este de fata. uneori, daca cazi in monotonie nu prea mai ai ce face, foarte greu vei repara situatia
Daca iubesti pe cineva e imposibil sa nu ai despre ce discuta, gasesti la orice pas subiecte de discutie. Pot sa povesteasca ce au facut unul si celalalt, cvat nu au fost impreuna, pot face diferite activitati, in care sa nu necesite conversatia. E imposibil sa te plictisesti.
anonim_4396 întreabă: