Trebuie neaparat sa vorbesti serios cu el.
Cu cat lasi timpul sa treaca, cu atat o sa suferi mai mult!
O discutie calma si onesta o sa iti clarifice gandurile!
S-a plictisit. Poate si tu il sufoci. Dai libertate, asteapta sa vina el la tine. Daca numai merge, lasa-l.Nu are rost.
cat despre tipa aceea, poate s-au int vreodata din intamplare sau nu si ia trezit amintirile.
Anu vitor e nunta pana acum eram mereu despartiri ne vedeam doar cand venea el in tara am lasat scoala sa vin sa stau cu el. si el.
Nu stiu ce sa zic.Intr-o zi, cand e mai linistit, ia-l deoparte si roaga-l sa-ti explice ce se intampla si, mai ales, sa fie sincer.Incearca sa fii calma, chiar daca el se enerveaza.Iti doresc mult succes! Si...capul sus! Totul are o rezolvare in lumea asta.Trebuie doar sa fim calmi si sa avem rabdare, chiar daca, de multe ori, e greu.
Poate se mai gandeste la fosta prietena cel mai bine e sa te desparti daca o tii asa numai haz de necaz o sa ai si mie la fel mi s-a intamplat dintr-o data am decis sa pun capac relatiei ca m-am plictisit de prietena mea era si la distanta si ma zapacea cu bipurile ei la 3 luni mi-am schimbat si numarul acum am ajuns trist dar stiu ca nu am probleme cu nici o fata mai ales e bine sa fii singura poti face multe lucruri
AlexEjmecheru întreabă: