| RoxanaGhost a întrebat:

Am şi eu nişte mici nelămuriri laughing Dacă unui băiat îşi începe viaţa sexuală îi creşte mai des mustaţa? Sau dacă o fată tot la fel...nu mai creşte în înălţime? De curiozitate aşa.Stai chill, dau funda!winking

9 răspunsuri:
| aXy99 a răspuns:

Nu au nicio legatura una cu cealalta...

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Eu cred ca tu confunzi mancarea cu mancarimea, de asa ceva nu am auzit si nici nu mi s-a intamplat, crezi ca daca sunt insurat imi cresc 3 -4 mustati pe zi?

| pietrean a răspuns:

Nu are legatura inceperea vietii sexuale, cu cresterea mustatii sau inaltimea.
Hormonii, mai degraba au legatura cu pilozitatea si cresterea in inaltime. Fetele cresc in inaltime, cam pana in jurul varstei de 17-18 ani, iar baietii, pana pe la 21 ani.

| Mussette a răspuns:

Nu are nici o legatura.

| PeFuga a răspuns:

De unde le mai scoateti? laughing) Daca iti incepi viata sexuala inainte de 18 ani iti creste nasul si scazi cu 3 centimetri in inaltime.

| Ioana011 a răspuns:

laughing Nu au nici-o legatura. Unele persoane daca isi incep viata sexuala prea devreme nu o sa se mai dezvolte normal.

| IuuLiiaN a răspuns:

Prea multi copii au internet...

| Sofia0502 a răspuns:

Cati ani ai fetito?

| IuuLiiaN a răspuns (pentru Sofia0502):

Nu cred ca are peste 11 ani, cum am zis, prea multi copii au internet si se intereseaza de toate astea ca aud si ei pe la aia mai mari sad Cand ma gandesc ce generatie e asta cu copii care se intereseaza de sex la 8 9 ani si la 12 13 deja se ***... Urat!