| Edyedy12332 a întrebat:

Am si eu o confuzie, prietena mea prezinta greata, stari de voma, lipsa poftei de mancare, si durere in partea de jos a abdomenului in dreapta. Acum cateva săptămâni cam 2-3 am facut sex, durexl era intact nu a ramas in vagin si nici nu era deteriorat... Exista cumva sansa de vreo sarcina sau e vorba de o apendicita daca nu e nici una as vrea pareri. Multumesc!

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| corbulalbrosu a răspuns:

Este destul de mica posibilitatea ca prietena ta sa fi fost in zilele perioadei fertile cu 2-3 saptamani in urma. De asemenea avand in vedere si faptul ca a fost folosit prezervativul ca metoda de protectie contraceptiva si acesta a ramas intreg si intact la terminarea actului sexual, se poate presupune ca in asemenea conditii posibilitatea de formare a o sarcinii devine practic apropiata de 0 (zero) sanse. Este recomandat si indicat ca prietena ta sa se prezinte la medicul de familie pentru a fi consultata si diagnosticata. Multa sanatate!

| Emilian65 a răspuns:

Daca actele sexuale au fost protejate, nu poate sa fie gravida. Pentru durerile de care vorbesti consultati medicul de familie sau un medic chirurg.

Răspuns utilizator avertizat