Nu exista o varsta medie. Medical vorbind, varsta minima la care nu e periculos pentru sanatate sa ai contacte sexuale este 17 ani si jumatate-18. Tinand cont ca viata sexuala implica multe responsabilitati: vizite regulate la ginecolog, protectia impotriva bolilor, posibilitatea unei sarcini, eu cred ca fetele ar trebui sa astepte pana devin majore.
Nu stiu daca you are interessed, dar pentru crestini Biblia este de parerea ca timpul in care o fata sa-si piarda virginitatea este dupa nunta: Căsătoria să fie ţinută în toată cinstea, patul să fie nemurdarit, căci Dumnezeu va judeca pe curvari şi pe preacurvari. (adica pe cei care o fac inainte de nunta si pe cei care o fac dupa nunta cu o alta persoana decat sotul/sotia lor) - Noul Testament, Epistola catre Evrei 3, 14
Dar cu ce va deranjeaza, frate, virginitatea aia de va grabiti asa? Pierdeti trenu'? Are raie capreasca? Va doare cand ganditi? Chiar ati scapat de toate problemele si numai asta v-a mai ramas?
Cred ca cel mai bun moment este acela cand te simti pregatita, cand simti ca acea persoana de langa tine te doreste la fel de tare si cu care vei avea increderea ca nu te va schimba a doua zi pentru altcineva... eu mi-am inceput-o la 18 si 3 luni dar nu a fost ceva premeditat, multe din fetele din ziua de astazi isi pierd virginitatea numai pentru ca este la moda... si e f pacat...
Asa ma gandeam si eu...17-18..da vad ca baietii se tem sa raspunda la intrebarea asta
Eram doar curioasa.pentru ca vad din ce in ce mai multe pustoaice care isi incep viata sexuala pe la 12-13 ani...stiu o fata care a inceput la 11 ani.si a luat pe toate gaurile). si am intrebat si din prietenii mai.baieti.si au spus ca in jurul varstei de 17-18.cum ati spus si voi.si inca odata.era o curiozitate. voaim sa aflu mai multe pareri.
Toti spuneti ca peste 17 ani! dar eu din cate le aud mai nou pe fete nu prea apuca 17 ani si sunt deja cu nasu pe sus ca si-au traso!
Nu baietii sunt cei care ar trebiu sa decida varsta la care o fata ''trebuie'' sa renunte la virginitate, ea trebuie sa'si doreasca sa se intample. Fata sa aiba varsta mai mare de 18 ani, sa fie suficient de matura si rationala pentru ca sa nu o piarda cu unu care nu merita, deoarece pentru o fata e important 'prima data', iar daca el pe urma bye bye, ea in mod sigur va suferi.
Eu cred ca ar trebui sa-i spui si lui mamica cred ca iti va da un sfat bun. Eu as fi de partea (lindei) ceilalti de indeamna numai la rau. Daca esti crestina "cu adevarat" vei asculta de Dumnezeu. Mai sunt si crestini din aia doar cu numele dar in rest traiesc ca paganii. Tu ce parere ai?
Sunt multi de aici care traiesc o schizofrenie spirituala in gandirea lor. Inainte de a trage concluziile finale... mai, voi sunteti crestini sau ce sunteti. Sa nu-mi spuneti ca sunteti crestini ca nu va cred. Vrei sa-ti incepi viata sexuala, OK, sa nu mai zici de nunta si de cununie religioasa cand voi traiesti in curvie. Sexul este bun doar in cadrul casatoriei, Dumnezeu condamna curvia. Asta daca mai crede vreunul din voi in El. Viata fara reguli nu exista decat in filmele proaste. Fiti independenti cu adevarat nu duceti o viata de fitosi si paraziti, ziditi intre voi relatii sanatoase. Mintea voastra este cuplata doar pe (sex, sex, sex) sau (666) parca am mai vazut asta undeva?!?!
Dupa mintea noastra... Dar ce suntem noi, o specie mai inferioara? :O:O:O De la 14 in sus, asa cum spunea Sorin Ao buletin
Cand crezi ca esti cu persoana pe care o iubesti si care te iubeste.Toti baieti umbla numa dupa sex, deci ai grija.
Succes!:*:*
papa
Eu cred ca pe 16 sau 17 ani si nu cred ca trebuie sa fi atat d pregatita d parca cine stie c sa va intampla, e un lucru frumos si d cand trebuie sa fi pregatit pentru a te simtii bine?=¿ Important e sa ai incredere in pers. cu care o faci...
RaduCadar întreabă: