La o prima privire, superficiala, asa ar putea sa fie.
Adevarul este ca baietii isi deschid sufletul mult mai greu.Crescuti si invatati sa fie sexul"tare",duri,baietii considera romantismul,sentimentele, inimioarele roz si dulcegariile, apanajul fetelor.Nu toti,dar cei mai multi si,mai ales,la varste mici.
Maturizandu-se,ajung sa inteleaga ca nu e chiar asa,in dragoste dai tot fara sa astepti nimic si cei care ajung sa iubeasca,nu dau inapoi de la nimic.
Dar, pentru moment, in orgoliul lor nemasurat li se pare cumva umilitor sa faca declaratii de iubire si sa isi exprime sentimentele.Multi nici nu ar stii cum sa o faca, ei simt insa, intens si iubesc din tot sufletul.
Indiferent din ce motiv o arata sau nu!
Buna,depinde de baiat,sunt unii care vor sa se prefaca ca nu le pasa si fac pe indiferentii fie ca sa nu faca fata figuri,fie ca sa vada reactia ei, dar unii pur si simplu nu sunt interesati, depinde de fiecare in parte.
De fapt fetele fac asa. baietii care fac asa inseamna ca nu tin la persoana respectiva.
Pai sa unele daca stiu ca cineva le iubesc isi bat joc
si baieti unii
Pai eu am patitasa o fata a zis ca vrea sa fie cu mine ca ma place si dupa vreo 10 zile mi-a spus ca de fapt nu ma iubeste si parea atat de inocenta era de treaba era ultima persoana care ma asteptam la asa ceva. cand am vazut ca prefera sa stea cu prietenele ei decat sa stea cu mine ( ma evita complet ) pana la urma mi-a zis sa ne intalnim da la ea in cartier si sa fie si prietenii ei acolo i-am zis ia-l pe asta si plimbativa cu mine u mai ai ce discuta ( asta ca fiind ce au baietii )
De cele mai multe ori baietii fac asta pentru ca nu tin la persoana iubita sau pur si simplu incearca sa fie idiferenti sau asa este felul lor de a fi nu au o fire mai romantica
Papusik_4304 întreabă: