anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o curiozitate despre orgasmul feminin.

Este chiar asa intens cum il descriu ele, adica daca ar fi fost foarte intens cum spun ele ca il au, cum ar rezista fizic la 8-12 orgasme?
Eu unul, cand am orgasme intense, dupa 2-3 orgasme ma simt euforic si implinit si ca sa nu credeti ca vorbesc prostii am avut si orgasm prostatic, e cu atat mai intens, cu atat te oboseste mai rau, pe cuvant.
E o minciuna la mijloc si nu imi dau seama laughing

Răspuns Câştigător
| Mopmop a răspuns:

Lasa ca nu imi e rusine nici cu unele femei. Nu se implica deloc in preludiu si au impresia ca barbatul instant sparge nuci cu...
In egala masura cred ambii au nevoie de confort psihologic inainte, in timpul si dupa actul in sine.
Cred in existenta orgasmului insa ma distreaza femeile care pretind ca au si in realitate nu au ajuns la asta.
Chiar ne credeti atat de naivi incat sa nu ne prindem (unii) cand mintiti pe subiectul asta?
Sunt multe semne si reactii care arata asta. Daca esti destul de atent ca barbat, afli.

34 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Asa sunt in general, nu ca imi descarc nervii. E felul meu de a fi! Accepta ideea de personalitate mai dura si aia e!

anonim_4396

Stiu*

anonim_4396

Da draga, asa fac si eu, nu mai am sperante de la oamenii, adica sunt sigur ca nu voi mai gasi o fata asumata cu care sa stau intr o relatie stabila. Asa ca fiindca e ceva firesc sa simt nevoia sa fsc sex, doar asta caut. Poate sunt norocos si gasesc pe cineva care vrea friend with benefit. imi pare rau, nu sunt mindru de asta dar asta e viata. Nu am alta sansa si trebuie sa nu imi para rau ca trece, macar sa experimentez sexul cum trebuie daca o relatie nu voi putea.

anonim_4396

"măcar să experimentez sexul cum trebuie dacă o relație nu voi putea" - la fel și la mine. Am găsit totuși pe cineva. Mă mai încearcă din când în când teama de abandon dar e doar o închipuire. Îmi văd de sex cu el cat mai mult și gata.