- Nu există, ca să rămâi gravidă, trebuie să ai un contact sexual neprotejat. Bine, nu în toate cazurile, rămâne femeia gravidă.
Nu exista asa ceva! O persoana de gen feminin ca sa ramana insarcinata trebuie sa fie cu cineva (sa intretina relati sexuale cu cineva) ca sa ramana insarcinata!
si eu m-am gandit la asta. Dar nu exista din moment ce intretii relatii sexuale nu mai esti virgina. Chiar am vazut o stire despre o minora care a ramas gravida si cica era virgina desi tipa facuse sex. Explicatia pe care au gasit-o medicii era ca fata avea himenul elastic.
Nu trebuie sa intretina relatii sexuale neaparat pentru ca daca te duci la diferite clinici exista barbati care vand sperma si iau bani frumusei deci daca o femeie vrea sa aiba un copil singura merge la doctor iar pentru o suma de bani doctorul(cum sati zic eu...) varsa sperma in...
Fecioara Maria [ care nu mai e fecioara, dar astea sunt detalii ], o tipa care a facut tratament, una care si-a introdus substanta prin alte metode sau una rapita de extraterestrii.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: