| 004N1cky334452Swag a întrebat:

Am și eu o curiozitate, penisul meu când e în erecție e in sus dar eu aș dori să-l am drept, e posibil să-l îndrept cumva sau cu timpul când o fi nu o să se scoale?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Atat lungimea, cat si grosimea si de asemenea si forma/aspectul penisului sunt de natura genetica, si din acest motiv, aceste caracteristici NU pot fi modificate prin nici-o metoda sau tehnologie medicala existenta la ora actuala. Probabil ca 8 din 10 barbati are penisul mai mult sau mai putin incovoiat si curbat in toate directiile posibile si cu toate acestea fiecare isi gaseste pozitia cea mai buna de sex si reusste sa-si satisfaca pe deplin partenera de sex, de viata. SanatatE!

3 răspunsuri:
| Necunoscut112 a răspuns:

Crede-mă că penisul tău încovoiat în sus este exact ce trebuie pentru femeie.

| PopaCristian a răspuns:

Daca ai instrumentul curbat in sus, atunci ai toate sansele sa oferi placere maxima partenerelor tale. Crede-ma un penis curbat in sus e cel mai eficient pentru aducerea femeii la extaz si daca foloseti poztia doggie style, succesul e garantat.

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru PopaCristian):

O mica greseala. Daca penisul este curbat in sus, pozitia cea mai buna este cea a misionarului, pentru ca acesta sa atinga punctul "G".