Cu toate că sună puțin ulgar și puțin ironic.
Du-te-ncolo,
Vino-ncoace,
lasă-mă,
Și nu-mi da pace!
Așa se întâmplă acum între voi.
Să îl încurajezi un pic, are și el nevoie.
Timiditatea este un semn de emoție intensă datorită iubirii, semnului că te place.
Dar ce sa fac exact ca sa-l încurajez? I-am dat si eu semne ca mi-ar place de el. Nu stiu ce altceva sa fac, mi-a dat si el, i-am dat si eu.
Trebuie să provoci o mică acțiune, o activitate împreună, chiar și o mică plimbare împreunnă prin parc. De ce? Se pot face declarații, eu te plac, tu mă placi. Dar adevărata modalitate ca aceste cuvinte să aibă valoare, asta se validează, începe să aibă valoare, când faceți ceva impreună, la film, la cofetărie, ceva concret undeva. Deci ceva care dacă nu îl face el să îl aranjezi dta. Astfel, încurajarea va veni în timp ce vă întâlniți, din ceea ce faceți împreună.
Ehh mai bine intreaba-l daca a vazut ceva film aparut recent la cinema. O sa zica NU si spune-i si tu ca vrei sa mergi si intreaba-l daca ii place si lui respectivul film
Daca zice da, spune-i si tu : pai mergem sambata?
La film posibil sa va tineti de mana, sa va pupati si asa incepe o prietenie draguta si prinde si el un pic de tupeu si nu o sa mai fie asa timid si rusinos.
HappynewCenusa întreabă: