Nu e nicio rusine, calm. E posibil se se fi uitat insistent la tine pentru ca astepta sa faci ceva in privinta sentimentelor tale. Sa iei initiativa, adica. Poti face asta daca te simti in stare, daca nu, asteapta sa faca el primul pas mai ales daca stie ce simti. Nu intra in panica Mult noroc!
Incearca sa vorbesti cu el, poate tot comportamentul asta doar ti se pare si el se poarta normal cumunicarea este cheia, daca mergeti asa si va uitati doar unul la altul nu iese nimic bun.
Din comportamentul lui trebuie sa intelegi ca nu stie, sau nu este in stare, sa curteze o fata, chiar daca ii place de aceasta.
Mai vorbește cu el, fă-l să se simtă în apele lui în preajma ta, numai așa îl faci și pe el să numai fie timid.
Tocmai! Am incercat sa vb cu el dar se comporta foarte timid desi toata ziua e incojurat de fete...
Azi am ajuns in clasa si nu am observat ca el era in clasa si abia cand m.am asezat in banca am vazut ca el era la 2 banci distanta fix in fata mea si se uita insistent nici nu zambea nici nu avea fata indiferenta..Am aflat mai tarziu ca el a aflat de la niste baieti ca mie imi place de el si ma simt foarte prost. Oare de aia s-a uitat asa ciudat la mine?
Nu e nicio rusine, calm. E posibil se se fi uitat insistent la tine pentru ca astepta sa faci ceva in privinta sentimentelor tale. Sa iei initiativa, adica. Poti face asta daca te simti in stare, daca nu, asteapta sa faca el primul pas mai ales daca stie ce simti. Nu intra in panica Mult noroc!
Eu zic sa nu iti faci iluzii degeaba...Lasa-l pe el sa faca primul pas daca te iubeste...:*
Daca se fastaceste in prezenta ta e clar ca esti oarecum speciala pentru el. Mai ales daca este mereu inconjurat de fete, in mod normal ar trebui sa stie cum sa se comporte in prezenta uneia. Sfatul meu: vorbeste cu el, observa-i reactiile cand e cu tine si cu restul fetelor mai mult timp si mai in detaliu. Eventual lasa origoliul deoparte si saluta-l. Vezi cum reactioneaza la un lucru nou pentru el. Acum sa fim serioase orice fata stie in adancul sufletului ei ce vrea un baiat de la ea chiar daca face lucruri inexplicabile, aiurea. Vorbeste cu el eventual, discutii banale, mai serioase, si o sa ajungi foarte usor la o concluzie singurica in legatura cu ce simte pentru tine. Mult noroc!
KatiMe27 întreabă: