| MariaShk1 a întrebat:

Am si eu o dilemă. Nu prea am experienta si zilele astea o sa vina o fata la mine. Problema este ca eu rezist foarte putin, maxim 2 minute si am doar un prezervativ. As vrea sa ii dau 2 numere, ar fi penibil sa o chem la mine doar pentru 2 minute... Intrebarea mea este cum sa fie primul numar? cu prezervativ sau fara? ma gandeam sa il fac pe primul fără iar pe al doilea cu prezervativ. Voi cum imi recomandati?

6 răspunsuri:
| VALCUANDREI1994 a răspuns:

Foloseste prezevativul pentru ambele,, numere" si ai grija sa se simta ea bine.

| MihaiNicu23 a răspuns:

Mai bine primul cu prezervativ ca vei fi mai excitat si al doilea fara.

| corbulalbrosu a răspuns:

In mod obligatoriu trebuie sa-ti mai cumperi inca niste/cateva prezervative (2-3). ori pentru a nu-ti produce nici tie, dar mai ales partenerei de sex multe dureri de cap ''insupotabile'', va trebui sa devii rational si sa te multumesti cu 1 singur act sexual, sigur si lipsit de pericolul de a se produce o sarcina nedorita. Multa sanatate!

| ShamelessQboy a răspuns:

Dacă te tine asa putin, nu ai cum să duci fata la orgasm, si dacă nu va avea si ea orgasm, este posibil sa se termine cam urat. Incepe si tu preludiul, fa-i oral la început până se înfierbântat bine si poate vei avea noroc sa aiba si ea orgasm inainte sa termini tu.

| Oana92 a răspuns:

S-a terminat stocul de prezervative din orasul tau?

Răspuns utilizator avertizat