Nu cred ca ar trebui sa o uiti mai ales daca ti la ea, mai bine incerca sa o impresionezi zilnic cu ce sti ca ii place si dupa un timp o sa va impacati.Incerca sa vorbesti mai mult cu ea si la liceu fata in fata si pe mess, intreab'o daca ea ar mai vrea sa acorde o sansa relatiei si lucruri din astea :d
Am patit si eu ceva asemanator ne'am despartit din aceeasi cauza si uite si azi mai suntem impreuna.
Mult succes!
Cred ca te place mult, ar trebui sa o recuceresti... ( din punctul meu de vedere)
Depinde! daca tie ti se pare ca inca te place, cu toate ca incearca sa te evite, atunci keep going! Asa sunt fetele, mai razbunatoare, dar intr-un final va ceda daca chiar te place :*
Multumesc foarte mult pentru raspunsuri! M-au ajutat. Daca as putea v-as da funda la toti! Doar unul primeste funda si este cea care a raspuns prima, cu cel mai bun raspuns. Celorlalti v-am dat vot. Toate cele bune!
Nu cred ca trebuie sa o uiti mai ales daca sta pe langa tine si crezi ca te iubeste trebuie sa o recuceresti spune-i ca o iubesti inca si ceva de genu sfatu meu.Multa Bafta.