Nu exista o reteta pentru asa ceva, cel mai bine e sa faci asta atunci cand simti. Eu una am facut acest pas foarte, foarte repede pentru ca asa am simtit, nu am fost presata si am avut incredere in el. Si nu am regretat niciun moment...nici nu aveam de ce, suntem impreuna de mai bine de 3 ani!
Nu exista un interval standard. trebuie sa va cunoasteti foarte bine, sa incepeti sa va respectati, sa aveti incredere reciproca si intimitate. Lucrurile astea se construiesc mai repede sau mai usor, in functie de varsta si maturitatea partenerilor. la 18 ani poate dura si 2 ani, la 25 de ani poate dura chiar si 6-7 luni. Oricum, sub 6 luni nu m-as gandi, asta este clar.
Eu am facut pasul asta cu doi barbati: cu primul dupa vreo 2 ani, iar cu al doilea, care mi-a devenit si sot, dupa vreo 8 luni (el se lauda ca m-a sedus foarte repede)
Intre 2 saptamani si 4 ani. Dupa 4 ani deja ii prea mult (decat daca respectivii au inceput relatia la 12-13 ani).
Da' trebuie' sa recunosc, Cthxdx a dat un raspuns mai bun. :O
Nu e un standard depinde foarte mult de tine si de prietenul tau.
Cand simti ca il cunosti cat de cat bine si ai incredere in el, si te simti si tu pregatita, atunci Dar dupa parerea mea nimeni altcineva nu iti poate spune cand se vor intampla lucrurile astea
Sper sa te ajute, desi nu prea pare.
Fiecare relatie e diferita avand in vedere ca partenerii sunt unici. Nu cred ca putem vorbi de un timp standard de asteptare ci poate un timp de acomodare, mai ales daca abia v-ati cunoscut. Daca va stiti de mult timp lucrurile pot fi mai simple. Este bine sa faci "pasul cel mare" cand simti ca il iubesti pe cel de langa tine si esti cat se poate de sigura despre dragostea lui, ai incredere in el si simti ca esti cu adevarat pregatita. In orice caz nu te grabi si nu il lasa pe el sa te grabeasca. Cand va fi momentul vei sti cu siguranta
Când cred că sunt pregătită şi când cred că este suficientă iubire între noi doi.
Iti pot spune eu chestia aia, unele din prima zi, altele dupa cateva luni.Problema nu e asta,problema e ca tu sa fii pregatita sa faci pasul asta, si ca sa faci asta, trebuie sa va cunoasteti putin, altfel, o sa ajungi singurica si insirata de toti prietenii lui.Parerea mea, cunoasteti-va, si abia apoi daca esti pregatita, faci pasul asta.Bafta
Depinde de cat timp esti cu acel baiat si cat de mult il iubesti. Important este cat esti pregatit si sentimentele pentru persoana de langa tine. 1 an ar fi perfect!
1. Dupa ce ai tu 18 ani
2. Dupa ce ai minim 1 an cu el, nu te pooti arunca in patu la cineva cu care esti de 2 luni, desii sentimentele tale exista!
Buna...Eu cred ca ar fi bine cam dupa 2-3 ani ca sa fie stabilita relatia...sau cand simti nevoia si tu si partenerul/partenera.
Anonima17191 întreabă: