| pisoiu a întrebat:

Am si eu o intrebare adresata fetelor in special. "Cat de important este pentru voi ca prietenul sa dea randament in pat?"(in procente daca se poatetongue).

14 răspunsuri:
| Nastia a răspuns:

49%,. pentru mine conteaza cum s poarta in timpul ramas,...

| emilia21 a răspuns:

50% e suficient!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine zice ca in viata de cuplu nu conteaza si viata sexuala minte. Nu pot sa spun in ce procent dar iti pot spune ca este destul de importanta. Si mai este si reversul medaliei, degeaba e bun la pat daca e un dobitoc in afara lui. big grin

auran
| auran a răspuns:

Mai pisoias numai la sex ti-e gandul? Pt o femeie conteaza si cum gandeste si se comporta barbatul - sexul este pe al doilea plan

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

90% conteaza asta foarte mult desi multi nu recunosc

| iulia_5454 a răspuns:

Depinde ce intelegi prin randament.am avut o relatie cu un tip care nu putea sa faca nimic(era impotent) si ma simteam bine langa el.depinde cum se poarta in restul timpului

Janina
| Janina a răspuns:

Mai...pai daca il ai langa tine si nu te satisface... poate el sa fie cel mai bun iubit din lume, dar nu iti foloseste la nimic
99 %

| pisika a răspuns:

50% ca vrei procente.
conteaza si restul, adica comportamentul fata de mine, nu numai randamentul din pat... happy. avem zile bune si zile mai. putin bune. tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca nu te face sa mergi pe pereti de placere da-l naibii ca nu e bun.altul.ce? il iubesti? scart marghioala, pai daca o are mica, ce sa iubesti la el?

lolita
| lolita a răspuns:

100%, daca nu functioneaza bine, adio. big grin

| hortensia_9845 a răspuns:

Daca nu este romantic, atent cu mine si in afara momentelor intime, pentru mine 0.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cam 50% sa zic asa. desi, poate fi un armasar in pat, daca e un prost in restul timpului. trebuie sa stie sa se comporte in ambele situatii. dar, daca in ambele se pricepe, 50% conteaza sa fie calumea.

| oana16 a răspuns:

60%
acum i-a aduna-le pe toate si vezi o mediehee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

20-30%, important e cum ne intelegem in restul timpului, cum imi arata ca ma iubeste si tine la mine