| Simon a întrebat:

De ce dupa atatea intrebari si raspunsuri cu privire la "Am facut sex neprotejat... pot ramane insarcinata?", nu folositi dracul prezervativul ala. De fiecare data cand ma loghez mai apare cate o intrebare de genul asta...folositi fetelor prezervativul ala, sau macar o manusa chirurgicala tongue... orice... ufaaaaaa?! Sunt doar curios nimic mai mult tongue

Răspuns Câştigător
carla
| carla a răspuns:

Simon, sunt adolescente cele care pun intrebari de genul asta. Poate ca unele dintre ele nu au cu cine discuta, asa ca le este mult mai usor sa puna intrebari sub un anumit id, decat sa se duca la un ginecolog la un control.

13 răspunsuri:
| yami a răspuns:

De ce baieteii vor sa stie daca au "problema" prea mica, prea mare, prea curbata, prea grabita, prea obosita.tongue si tot genul asta de intrebari, care, sa fim seriosi, sunt mai putin intrebari existentiale, decat o posibila sarcina!happy

| IooMar a răspuns:

Pentru ca unele nu vor, altele nu se gandesc la asta si isi dau seama dupa, altele se simt mai bine fara, sunt multe motive.

| Simon explică:

Corect...am zis "adresata fetelor" pentru ca ele au lasat majoritatea mesajelor... poate chiar toate big grin. O zi buna si nu uitati...Protejati-va big grin

| Simon explică:

Ai foarte mare dreptate Carla, serios vorbesc: este mult mai usor asa cum spui tu, aici poti fi anonim. Intrebarea mea a venit dintr-un simplu motiv: prea multe intrebari de acest gen. Chiar nu mai vorbeste nimeni cu acesti copii (vorbesc de parca as fi batran rau laughing)), la scoala nu se face educatie sexuala? Parintii nu-si mai iau odraslele sa vorbeasca cu ele? Ce vremuri tongue, mi-e dor de-un TEC big grin

| Simon explică:

Sa va mai spun ceva...sincer chiar am ras, chiar daca poate pare trist..."Am fost sa cumpar paine de la un magazin din apropierea blocului, vanzatorul il cunosc si am mai stat la un pahar de vorba. Mi-a spus ca fetele de pe langa blocurile nostre, vecinele noastre cu alte cuvinte, ii fac o vanzare extraordinara la prezervative. La inceput au fost mai rusinoase cei drept, dar deja au inceput sa stie exact ce vor (cu striatii sau fara, cu arome etc etc etc)." Deci e un lucru bun ca-si cumparau prezervative, sau nu? Si normal, majoritatea inca nu dadusera capacitatea, cred ca aici e "buba". Eu personal am ramas fara cuvinte (poate d-aia am si ras)

cristian
| cristian a răspuns:

Din foarte mult teribilism.Se lauda si ele ca au luat-o in ''scorbura'' de la urs. Vor mai mult sa se bage in seama si nu stiu cum.

| yasminna a răspuns:

Din cauza lipsei unei educatii sexuale si a lipsei de informare.Nu ca nu ar fi surse din care sa se informeze ci din lipsa de interes. Cele care pun intrebarile probabil sunt mai interesate cu cine sa o mai faca decat cum sa se protejeze.Imi pare rau ca vb asa despre fetele din ziua de azi, adolescentele acestea care ridica mana chiar la bunicii lor dar asta este. Daca le pasa de viata lor ar trebui sa invete sa se protejeze mai intai apoi sa *presteze*.

| Adry a răspuns:

De ce intrebarea este adresata fetelor doar nu o fac singure, nu? Daca fata ramane insarcinata ambii au aceeasi vina. El ca si-a lasat amprenta iar ea ca a acceptat.

| Adry a răspuns:

Stii de ce fetele au lasat cele mai multe mesaje? Prima data ea intra in "belea" cu parintii iar mai tarziu el (daca mai e de gasit).

| Adry a răspuns:

Din acelasi motiv pentru care UNELE fetele vor sa stie daca au sanii prea mici, cum si-i fac mai marii, etc. Nu stiu daca aici s-a discutat dar am intalnit pe multe forumuri aceste discutii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foarte tare....bravo Simon!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bn.Sa lasam asta deoparte.cum te numesti si cati ani ai? Pe mine ma cheama Lorena si am 15 ani.Iti dau nr.meu de telefon. 0743564231

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te pup si te yubesc...Bay.Bay.Bay...