| spekeps44 a întrebat:

Am 19 ani si trec clasa a 12-a. Nu inteleg o lege. Daca fac sex cu o fata de 16 ani si iese la analize pozitiv pot face inchisoare? Ba mai mult sunt acuzat ca as fi pedofil? Daca da cum de lumea e asa redusa mintal? Stiu ca varsta minima la care poti face sex in Romania e 15 ani. Nu e mare diferenta intre 15 si 19.

5 răspunsuri:
| wolder a răspuns:

Dar intre 15 si 19 ani te dezvolti fizic si mental foarte mult
oricum legea e stupida
mai bine cauti o iubita minora cu care sa ai o relatie serioasa si sa faci ce vrei cu ea sa nu se ajunga la politie

| ƛƝƊƦЄЄƛ a răspuns:

Dacă ea a vrut să facă sex cu tine foarte bine!
Dar, dacă nu a vrut eşti acuzat de pedofilie.
O să ai probleme cu familia ei şi în special a ta. Pentru că na... nu e normal să ai un copil la 16 ani.

N'ziua!

| spekeps44 explică:

Dar un baiat de 15 ani nu e ca o fata de 15 si presupun ca si la 19 e la fel. Mie nici nu imi plac majoritatea fetelor de 19 sau mai mari.

| z0zoLLe a răspuns:

La 15 ani esti minor, si nu poti fi acuzat de pedofilie.Din cate stiu eu legea suna cam asa (in termenii mei :d) Un major nu poate sta cu o miora si invers..practic minorii/minorele nu ar trebui sa aiba prietene/i.Nu mi se pare ceva genial, dar nu avem ce face.In schimb, in momentul in care devii major esti responsabil de ceea ce faci, iar in momentul in care lasi insarcinata o minora ( chiar daca ea a fost de acord) intrii la racoare happy

| DeeaMarry a răspuns:

Lucrurile nu stau chiar asa.
Orice act sexual cu o minora sub 15 ani ii aduce baiatului probleme cu legea.
Cum in acest caz fata are 16 ani, nu e nicio problema daca actul sexual e consimtit. Poti avea necazuri doar daca se dovedeste a fi viol.
Daca ramane insarcinata, nu stiu cum e.