| bianca13 a întrebat:

Am si eu o intrebare.Am aproape 19 ani si in urma cu 2 luni mi-am inceput viata sexuala.Partenerul meu nu este dornic sa folosim prezervativul spunand ca el stie cand isi da drumul.Pana acum nu a ejaculat niciodata in mine, dar stiu ca exista posibilitatea de 4% sa ramai insarcinata in urma scurgerii lichidului lubrifiant.Azi trebuia sa imi vina ciclul dar nu stiu de ce nu s-a intamplat acest lucru.Perioada fertila am avut-o acum 2 saptamani, dar nu am nici un fel de simptome ca sa ma faca sa cred ca sunt insarcinata.Stiu ca la majoritatea femeilor apar simptome dupa cateva zile.As putea fi insarcinata chiar daca nu am simptome? Apropo avortul medicamentos doare?

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E bine ca stii ce vrei. O sa-ti vina si ciclu probabil fara a avorta dar nu o mai face asa de aici incolo. Daca nu vrea costumase, fa-i cadou citeva si explica-i ca-l intelegi ca pierde placerea dar trebuiesa inteleaga si el.

| bittersweet a răspuns:

Eu cred ca cel mai simplu ar fi sa iti faci un test de sarcina. cum ai spus si tu, exista acea posibilitate de 4%, noi nu avem de unde sa stim sigur. bafta!

| ÅñdRa a răspuns:

Mai tot ce este posibil, intarzierea menstruatiei ar putea fi dereglare hormonala, dar cel mai bine ar fi sa-ti faci un test.
Si de acum incolo explica-i prt tau ca este cam periculos cum vrea el si nu cred ca iti doresti sa ramai gravida de acum si sa faci poate un avort...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doare prostia, draga bianca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic ca daca tu nu vrei fara prezervativ ar trebui sa te inteleaga! Alta data foloseste prezervativul, ca nu-i de joacawinking

Abh
| Abh a răspuns:

Dupa doar 2 luni de viata sexuala te intrebi deja daca avortul doare? Asculta-ma bine: doare al naibii, mai ales psihic si pentru nici un barbat din lumea asta nu merita sa pacatuiesti in halul asta. Nu ii place sa poarte prezervativ? Daca il iubesti cu adevarat, apeleaza la un ginecolog, care iti va spune ce metoda contraceptiva ti se potriveste. Nu te lasa in voia sortii, conform ideii" mie nu mi se poate intampla".