Daca testul a iesit negativ nu ai de ce sa iti faci probleme cred ca e din cauza supei. :p pe viitor ai grija ce mananci).
Funda? :d
Daca a terminat in tine e foarte probabil sa fi insarcinata. Daca nu e prea tarziu ia pilula de a 2a zi! Iar in cel mai rau caz du-te la ginecolog si vorbeste cu parintii tai, nu e de gluma cu asa ceva!
Daca s-a terminat in tine si nu ti-a venit ciclu 7 zile ai clar ca poti sa fi insarcinata. cel mai bine du-te la doctor la un control ca sa fi sigura ca cateodata dau gres si testele.ai grija de tine
Hm, ar trebui sa repeti testul de sarcina, pentru ca ovarul poate fi fecundat si la 6 zile dupa intretinerea actului sexual.Repeta testul, parerea mea. Din mom ce a intarziat 7 zile mensttruatia, e clar c anul mai are de ce sa ia pilula de a 2-a zi. Data viitoare fii mai grijulie, si protejeaza te. Asa va fi muuuuuuult mai bine. Funda?
Nu stiu cand ai facut testul, dar daca l-ai facut mai devreme de a opta zi de intarziere sau nu ai folosit prima urina de dimineata, este absolut neconcludent si nu te poti baza pe el.
Fa un test corect (minim in a opta zi de intarziere si din prima urina de dimineata), iar daca este negativ mai repeta-l dupa inca 2-3 zile in aceleasi conditii. De-abia daca cele doua teste sunt negative poti crede ca nu e sarcina. Si daca nu e sarcina, o intarziere atat de mare impune consult ginecologic fara intarziere.
Na si asta e o soluie ce iti zisese macata...si apropo dupa ce ai avut relatie sexuala! dpa cat timp tiai dat seama ca tie greata?
George0197 întreabă: