| madalina_7645 a întrebat:

Am si eu o intrebare.am dat comentarii unui baiat pe facebook la niste poze in care il tachinam, ironizandu`i fie hainele fie ceva legat de el.si am mai dat un comentariu la o alta poza de-a lui.
el e mai inalt asa are cam 1.80.i-am dat comentariu in care i-am scris " cam inalt" la care el mi-a raspuns ca " inalt si dotat " si alt comentariu " asta vroiai sa spui nu? "
Eu nu i-am dat comentariu inapoi nu i-am raspuns nimic.numai ca am ramas socata cand am vazut ce mi-a zis.
Adevarul e ca nu ma asteptam sad
faza e ca tipul e frumos si se crede cam cel mai tare.
ideea e ca noi nu am vorbit niciodata fata in fata si nu ma stie ce fel de fata sunt.
ca el sa vorbeasca asa.de ce mi-a raspuns asa?
el nu ma qnoaste ca sa stie daca sunt fata serioasa sau neserioasa.
Credeti ca mi-a dat comentariile alea 2 fiindca i-a fost necaz ca l-am luat la misto prin comentariile care i le-am dat?
adica un fel de" mi-a intors-o "?
De ce mi-a raspuns asa?
Rau e ca mie chiar imi placea tipul dar nu stiam ca poate sa fie atat de badaran sad
Explicati mai mult, ca sa inteleg. Va multumesc :*:*

14 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Tu chiar credeai că poţi jigni, ironiza şi "lua la mişto" pe oricine fără ca măcar să-ţi răspundă cu aceiaşi monedă doar pentru simplul fapt că eşti fată? Hai că eşti foarte tare.
Al doilea răspuns al lui @haiZI e perfect!
Şi nu mădălină dragă, nu a fost bădăran ci a fost realist! Tu intri aşa prima pe dreapta şi-l ironizezi şi... ce te-aşteptai? Să te pupe? Eu te-aş fi trimis la origini mai degrabă sau, dacă aş fi văzut că ai 12-13 ani, aş fi încercat să te învăţ printr-o colecţie de "luări la mişto" cât de "NEmişto" este să jigneşti sau să ironizezi pe cineva fără ca acel cineva să-ţi fi făcut sau spus vreodată nimic!
Hai pa.

| Crisu a răspuns:

A zis asa pentru ca crede ca toate fetele care va dati la el si care vorbiti cu el vreti acelasi lucru.De ce iti bati capul cu asa ceva? Chiar te intereseaza ce crede el despre tine? Ar trebui sa nu, pentru ca nu conteaza ce zice un baiat care nici macar nu te cunoaste.

| Zenithf a răspuns:

Mie mi se pare ca ii un alt cocalar cum sunt mai toti. Tu esti o pitzi buna pentru el sau esti de alt soi? Deocamdata, dupa cum te-ai luat de el prima data, i-ai dat a intelege ca esti numa' buna pentru el, acum tu stii cum stau treburile in realitate.

| Dizzydizz a răspuns:

Normal ca asta a facut.are si el orgoliu masculin pana la urmahappy
baga te in vb cu el dar frumostongue
bafta:*

| haiZI a răspuns:

Hmm. Mie imi pare ca ti-a dat clasa.Problema lor ca unele fete se multumesc cu baietii de 1, 60 cu bilele cat cocosul.haha pa

| haiZI a răspuns:

Nu ti-a intors-o ci a completat ce tu gandeai sau subconstientul tau gandea inalt si dotat.Ca recunosti sau nu e problema ta, dar femeile se gandesc la aspectul asta cand vad un barbat inalt, bine(se intampla si inconstient). Iar replica:asta vroiai sa spui?, facea referire la faptul ca te-a citi si iti da de inteles ca vorbesti cu un baiat inteligent si nu cu un copil.Dovada fiind si fapul ca te-ai blocat. Ce credeai ca va fi complexat de frumusetea lui si-ti va cadea sub papuc?, lol.pa pa

| Zumbalaarebeca a răspuns:

Sincer na nu este asa tragic nu stiu de ce o iei atat de pers si te stresezi pentru cateva cuvinte tipul isi facea reclama de ce sa te super si sa te macine anumite ganduri, este absurd mai bine nu ii mai da nici un comentariu si lasa-o asa este genul de tip mai smecheras care are mereu replicile la el asa ca daca simti ca nu esti genul care sa fi cu un baiat mai cu figuri lasa-l in pace si gata! nu te stresa pentru atat, to have a nice day!

| Danny a răspuns:

Probabil doar se lauda, incerca sa impresioneze, insa pe tine te-a socat mai degraba laughing Asa sunt toti baietii, crede-ma! (Sau cei mai tupeisti...) si o sa tot vina asemenea commenturi.
Dar ca sa-ti spun drept, nu si-a ales bine momentul sa zica asa despre cat de dotat e el.
Oricum, urmareste si ce mai raspunde altor fete/prieteni etc si compara cu ce ti-a comentat tie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

My dear girl, in primul rand nu cred ca ai mai mult de 12 ani pentru ca altfel nu ai fi luat-o atat de personal.In al 2-lea rand tu ori nu ai avut contacte cu lumea exterioara ori nu ai prieteni.Nu stiu ce sa zic, tipul este evident mai experimentat decat tine si tu esti o pustoaica care la inceput a crezut ca poate face fata si pana la urma s-a dovedit ca esti doar un copil.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

El a raspuns asa pentru ca tu draga ai facut misto de el si era normal sa iti inchida gura nu te lua niciodata dupa cum il percepi cand e cu toata lumea sau pe net daca iti place de el stai de vorba cu el e posibil sa fii uimita sa vezi ce se ascunde in spatele mastii pe care o poarta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pana la urma ai savrei sa incerci sa vrei ceva de la el, dupa aceaia o sa obtii iar dupa aceea ai sa vrei cu adevarat iar apoi nu o sa mai poti sta fara, toate fetele vor-majoritatea nu recunosc pentru ca sunt slabe. e mult pana incearca odata ca dupa aia nu se mai satura, nesatulele.

| flowerpower_5936 a răspuns:

Mai ai mult de crescut si de invatat. sunt pe aici cateva raspunsuri foarte istete, dar asa cum nu ai stiut sa surprinzi esenta din raspunsul acelui baiat, la fel nu stii sa citesti printre randuri nici aici.
nu are importanta daca esti sau nu o fata "din acelea" cum le numesti tu, pentru ca orice fata care este atrasa de un baiat se gandeste si la chestii mai fierbinti. unele o recunosc, altele nu. eu sunt de parere ca atunci cand esti "prinsa" mai bine recunosti, cel putin fata de tine si treci mai departe, altfel risti sa pari mironosita si atitudinea baiatului va continua la fel fata de tine.
raspunsul lui a fost doar ca sa arate ca iti fata fata si nu se simte intimidat de un eventual atac la persoana
asa ca cel putin invata ceva din asta si nu te mai arata atat de ofensata

| Teodor_7674 a răspuns:

E posibil sa fi actionat fara sa gandeasca, se intampla des la cei suparati sau necajiti, mai vor sa faca cate o gluma.

| madalina_7645 explică:

Da dar daca i-am zis ca este " cam inalt" asta nu inseamna ca am vrut altceva de la el. nu sunt acel gen de fata straight face