| boboc a întrebat:

Am facut-o cu prietena mea dar ea nu mi-a zis ca nu-i mai venise ciclul de 1 luna si o saptamana...ne-am protejat dar acum tot intarzie ciclul...este din cauza la sex?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic ca e gravida. Cel mai sigur sa faca un test de sarcina.

3 răspunsuri:
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Pot fi multe cauze... Cel mai bine ar fi sa mearga la medic sa afle. Poate fi si din cauza la sex, dar ca ITS/BTS (Infectie cu Transmitere Sexuala/Boala cu Transmitere Sexuala) sau sarcina...

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Este posibil sa fie insarcinata. Mai degraba este din cauza altui raport sexual, anterior, daca ii intarziase deja menstruatia. Sa-si ia un test de sarcina si sa-l faca din urina de dimineata. Daca deja ii intarzie menstruatia, rezultatul va fi concludent.
Eu u cred ca e neparat sarcina, ci mai degraba un dezechilibru hormonal. Asa ca dupa testul de sarcina, indiferent de rezultat, prietena ta trebuie sa mearga la ginecolog pentru consultatie, echografie, etc. Poate avea, de exemplu, chisturi ovariene, pentru care, daca nu le trateaza la timp, poate ajunge la interventie chirurgicala.

mlm
| mlm a răspuns:

Cauze ar fi multe dar cel mai important este sa consulte un medic de specialitate pentru a vedea ce si cum.Bafta.